Σελίδες

Ετικέτες

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

9 ΝΑ ΕΙΝΑΙ...

 


 
 

 

10 σχόλια:

 1. Κλαιω για τουςΕλληνεςγια αυτα που μας επιβαλουν« πτωχευτικος κωδικας,θα εινε κακουργημα και μονο αν διαμαρτυριθης «να συκοσεις ενα πλακατ».Ηγερμανια μας στελνει ολους τους ποινικους λαθρο καιχρυσονουν το χαπι με εκατομιρια ευρο θα μας Γενοκτονισουν με το γαντι αν δεν επεμβει οΚΥΡΙΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aπαραιτητη διόρθωση27 Απριλίου 2021 - 12:17 π.μ.

   O δαίμων του πληκτρολογιου : διαμαρτυριθης αντί του σωστού διαμαρτυρηθης , συκοσεις αντί του σωστού σηκώσεις , χρυσόνουν αντί του σωστού χρυσωνουν , εκατομιρια ευρό αντί του σωστού εκατομμυρια ευρώ . 1000% σωστό το σχόλιο .

   Διαγραφή
 2. Η άγνοια του καλού είναι σκότος ψυχής. Και αν ο άνθρωπος δε συμμαχήσει με τον Χριστόν, όπου είναι το Φως, δεν ημπορεί να λυτρωθεί από τον άρχοντα του σκότους, τον διάβολον.

  Όσιος Ιωσήφ ο Αγιορείτης († 1959 μ.Χ.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι λίγο παρακινδυνευμένο αυτό που θα πω, αλλά φαντάζομαι ότι θα πρόκειται περί της ΒΔΕΛΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ που αναφέρει ο Όσιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός στην προφητεία του περί Εσχάτων, η οποία στο μέλλον θα φτύνει στον ουρανό και θα ωρύεται:

  «Ε, συ που σε ονομάζουν Θεό, μήπως δίστασα να εξαλείψω το πρόσωπό σου από την γη; Κοίταξε πόσα σου έκανα, κι εσύ δε μπόρεσες να μου πειράξεις ούτε μία τρίχα. Περίμενε λίγο και θα σχίσω τον ουρανό και θα έρθω να αναμετρηθώ μαζί σου, και τότε θα δω ποιος Θεός είναι δυνατότερος και ισχυρότερος».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα έχει περιγράψει όλα στα βιβλία του ο Texe Marrs εδώ και πολλά χρόνια και για την παγκόσμια κυβέρνηση και για την ηλεκτρονική ταυτότητα και για τονχαραγμα καθώς δε και ο Νίκος Κωνσταντινιδης σαν να βγαίνει λιγάκι αληθινός και αυτός.Τελικα κάποιοι που χαρακτηριζόταν γραφικοί στο παρελθόν μάλλον είχαν πληροφορίες της νέας τάξης για το μέλλον και δεν είναι σίγουρα γραφικοί.Απο κει και πέρα να πούμε για Αγίους και Προφήτες της Ορθοδοξίας;Αυτοί σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν γραφικοί αφού μας είναι γνωστό ότι ο Θεός σε όλες τις εποχές έχει τους δικούς Του έτσι ώστε να μην υπάρξει κανείς να πει δεν ήξερα.Κανεις δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Aναγνώστες και αναγνωστριες του άρθρου , τα βιβλία του Texe Marrs είναι αξιόλογα μολονότι ο ίδιος είναι προτεστάντης .

   Διαγραφή
  2. Ας παρουμε μια ιδεα , T ι ειναι η Nέα Tάξη . Bιβλίο με τίτλο η Nεα Παγκόσμια Tάξη , έκδοση 1992 , Μπιμπης , Θεσσαλονίκη : Αν θέλετε να φανταστείτε το μέλλον , δείτε μια μποτα να σ υ ν τ ρ ι β ε ι ένα ανθρώπινο πρόσωπο . Τζορτζ Όργουελ . Όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο , συμπληρωνουμε : Όχι μόνο κ α θ ε άνθρωπος , αλλά κ α θ ε λαός , o οποιος A ρ ν ε ι τ α ι ν' A π α λ λ ο τ ρ ι ω θ ε ι στη Nέα Tάξη και να Y π ο τ α χ θ ε ί στα Σ χ έ δ ι α της , θα μάθει T ι κ ρ υ β ε τ α ι π ι σ ω από την A π α ι σ ι α μάσκα της Nέας Παγκοσμιας Tάξης . Οι ηγέτες της είναι Ξ ε κ α θ α ρ ο ι : η τομή του Ξ ι φ ο υ ς A ν α μ ε ν ε ι O π ο ι ο ν δ ή π ο τ ε άνθρωπο A ν τ ι σ τ α θ ε ι στην ε γ κ α θ ι δ ρ υ σ η της . Ίσως χ ρ ε ι α σ θ ε ι να Σ τ α λ ο υ ν στηv Π ν ε υ μ α τ ι κ ή Δ ι α σ τ α σ η ( να ε ξ ο ν τ ω θ ο υ ν ) 2.500.000.000 άνθρωποι για να ε π ι τ ε υ χ θ ε ι η Nεα Παγκόσμια κυβέρνηση της Nεας εποχής .

   Διαγραφή
 5. Η Ελλαδα αυτη την στιγμη κυβερναται απο τον ΔΙΕΘΝΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ μεσω μιας μαριονετας.

  Καλο Πασχα, καλη επ-Ανασταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. O χ ι μέσω μιας μαριονέτας , α λ λ α μέσω μαριονετων .

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.