Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Ας συμμετάσχουμε ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ!

Απόψε βγαίνουν τα «πυρηνικά» του Άθωνα!

 

Ας συμμετάσχουμε ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ!

9 σχόλια:

 1. Να με συγχωρειτε αλλα τα πυρηνικα του Αθωνα δεν θα επρεπε να ειχαν βγει νωριτερα ; κ σιγουρα οχι μονο για μια φορα αλλα καθημερινα μεχρι να σταματησει τελειως αυτο το πραγμα ;

  K παλι να με συγχωρειτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθημερινά γίνονται. Απλά τώρα δημοσιεύθηκε το παρόν. Επειδή η κοινή προσευχή έχει ισχύ.

   Διαγραφή
  2. Αδιάλειπτα προσεύχονται στον Άθωνα. Η προσευχή δεν σταματάει ποτέ. Απλά σήμερα όλο το Άγιον Όρος έχει πάρει ΦΩΤΙΑ από την προσευχή!

   Διαγραφή
  3. Πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα; Όλοι οι μοναχοί προσεύχονται στο Α. Όρος, όταν όμως προσεύχονται όλοι την ίδια ώρα με την ίδια προσευχή είναι πυρηνική βόμβα.

   Διαγραφή
 2. Αποσπάσματα από την αγρυπνία που γίνεται αυτή την ώρα στο Πρωτάτο στις Καρυές του Αγίου Όρους, ανέβασε ο blogger Kelliotis Giannis στο εξαιρετικό blog "Αγιορείτικες Μνήμες"!
  Ας αφήσουμε τους διαξιφισμούς και ας προσευχηθούμε μαζί με τους Αγιορείτες...
  http://agioritikesmnimes.blogspot.com/2020/03/13390_27.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δόξα στον Άγιο Τριαδικο Θεό ΜΑΣ και στην πιο γλυκιά Μητέρα του Κόσμου, την Παναγιά μας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν είναι μόνον να εύχεσαι, είναι και να προσέχης. Να αγρυπνής εις τους λογισμούς, να τους κυβερνάς με πολλήν δεξιοτεχνίαν, αλλέως θα σε κυβερνήσουν αυτοί και εις το τέλος θα γίνης περίγελως των δαιμόνων.

  Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η απορία μου είναι,δε διάβασαν αυτοί οι θεολόγοι και οι αρχιερείς Παλαιά Διαθήκη και δε κατάλαβαν ότι η ιστορία του Εβραϊκού λαού είναι η ιστορία και του Xριστιανισμού;Όταν οι Εβραίοι απομακρύνονταν από το Θεό και συμπορεύονταν με τα έθνη τα ειδωλολατικά,είχαν ασθένειες,θανάτους και υποδουλώνονταν στους εχθρούς τους,μέχρι και τα Iερά και τα Oσια τους και η Κιβωτός του Μαρτυρίου έπεσε στα χέρια των εχθρών τους.Και όταν ενθυμούνταν τοv Θεό και μετανοούσαν, ερχόταν η ηρεμία,η ησυχία και η γαλήνη στα σπίτια τους.Αντί να κηρύξουν μετάνοια ταπείνωση και αποχή από την αμαρτωλή ζωή,αντί να καταφύγουν στοv Κύριο με παρακλήσεις και δεήσεις προς τον δυνάμενο να μας σώσει από την ασθένεια,απαγορεύουν τη θεία λειτουργία και τις ακουλουθίες της Εκκλησίας, καταργούν τα όπλα πού μπορούν να πολεμήσουν κάθε κακό!
  Η απιστία και η αποστασία στο αποκορύφωμά της!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.