Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Μας φοβίζει η εκκλησία, αλλά όχι τα μάρκετ – γίναμε όμοιοι με τα ζώα

3 σχόλια:

 1. Η απορία μου είναι,δε διάβασαν αυτοί οι θεολόγοι και οι αρχιερείς Παλαιά Διαθήκη και δε κατάλαβαν ότι η ιστορία του Εβραϊκού λαού είναι η ιστορία και του Xριστιανισμού;Όταν οι Εβραίοι απομακρύνονταν από το Θεό και συμπορεύονταν με τα έθνη τα ειδωλολατικά,είχαν ασθένειες,θανάτους και υποδουλώνονταν στους εχθρούς τους,μέχρι και τα Iερά και τα Oσια τους και η Κιβωτός του Μαρτυρίου έπεσε στα χέρια των εχθρών τους.Και όταν ενθυμούνταν τοv Θεό και μετανοούσαν, ερχόταν η ηρεμία,η ησυχία και η γαλήνη στα σπίτια τους.Αντί να κηρύξουν μετάνοια ταπείνωση και αποχή από την αμαρτωλή ζωή,αντί να καταφύγουν στοv Κύριο με παρακλήσεις και δεήσεις προς τον δυνάμενο να μας σώσει από την ασθένεια,απαγορεύουν τη θεία λειτουργία και τις ακουλουθίες της Εκκλησίας, καταργούν τα όπλα πού μπορούν να πολεμήσουν κάθε κακό!
  Η απιστία και η αποστασία στο αποκορύφωμά της!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. To γίναμε ομοιοι με τα ζώα τις θέλετε να πείτε. Τα ζώα είναι αθώα ακακα κάτι αμολυντα σειρά αντίθεση με τον άνθρωπο πολύ καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμα του. Ντροπή σας να προσβαλλετε τα ζώα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς ήρθε η εποχή που βάζουμε τα ζώα πάνω απ'τον άνθρωπο... λυπάμαι για την κατάντια και την πτώση του ανθρώπου αλίμονο δεν είπαμε αγαπάμε τα ζώα είμαστε ζωόφιλοι δεν είμαστε ζωολάτρεςσε λίγο θα μας πούνε να τα πηγαίνουν και στην εκκλησία να μεταλαβαίνουν!!!!
   ΕΛΕΟΣ!!!

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.