Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Σε αδιέξοδο ο Ερντογάν - Έπεσε στη «συριακή παγίδα»

2 σχόλια:

 1. Ο Κύριος μας προειδοποιεί να μην πέσουμε στην άλλη παγίδα, την παγίδα της φοροκάρτας
  -------------------------------------------

  Θα σας προσφέρουν τώρα τη φοροκάρτα. Ανοίξτε τα μάτια σας. Δεν είναι τόσο αθώα, όπως σας την παρουσιάζουν. Απλώς σας φτιάχνουν τα κάγκελα της φυλακής, για να σας βάλουν στο προαύλιο της και μετά, έναν-έναν, όπως τα πρόβατα, να σας σφραγίσουν!

  Αδέρφια μου, κάνετε υπομονή και θερμή προσευχή. Να έχετε πίστη και να μην φοβάστε. Δεν θα σας εγκαταλείψω.

  Τα έχετε όλα στο χέρι σας, σας έχω δώσει τα πάντα. Το πρώτο που σας έδωσα είναι κομμάτι της ψυχής Μου στις ψυχές σας, για να μπορέσετε να γίνετε μικροί χριστοί και εσείς να γίνετε άγιοι όπως και Εγώ Άγιος είμαι!

  Πιο ξεκάθαρα δεν μπορώ να σας μιλήσω.

  Έχετε τον αληθινό Λόγο του Θεού στα χέρια σας, την Κ. Διαθήκη. Τρέξτε και διαβάστε την. Σε κάθε της λέξη, κρύβονται τεράστια νοήματα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη υπεράσπιση που έχω δώσει στα χέρια σας, ώστε να μην μπορεί κανείς να βγει μπροστά σας και να πει, ότι δεν είναι σωστά αυτά που λέτε, γιατί εσείς θα έχετε επιχειρήματα.

  Μην έχετε στο μυαλό σας ότι λείπουν πράγματα. Ας λείπουν! Μιλήστε με αυτά που υπάρχουν μέσα. Τα υπόλοιπα, όταν θα έλθει η ώρα, θα τα αποκαλύψω!!

  https://www.triklopodia.gr/%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%bd-34-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%87%ce%bf%cf%83-%ce%b2-%ce%b4-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (Η ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ, Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΑΤΑΝΑ)

   Αδέρφια μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες κουβέντες που είπε ο ιερός Χρυσόστομος και μου πήραν όλο το άγχος που είχα για το θέμα της κάρτας του αντιχρίστου.

   Ο λόγος που αγχωνόμαστε όλοι, είναι η πνευματική πτώση που συνεπάγεται η παραλαβή αυτής της καταραμένης κάρτας και ακόμα περισσότερο το τσιπάρισμα που μας ετοιμάζουν με αφορμή τα γεγονότα που "μαγειρεύουν".

   Ο Ιεράρχης μας λοιπόν, στο βιβλίο "Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΘΕΟΛΟΓΕΙ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ" Τεύχος 1ο, στο κεφάλαιο με τίτλο
   "Χρειάζεται συνεργασία θείας Χάριτος και ανθρώπινης θέλησης" (σελ. 36-37) γράφει τα εξής:

   "Ο άνθρωπος δε μπορεί μόνος του να βρει το δρόμο του, ούτε μπορεί από μόνος του να τον βαδίσει, ώστε να επιτύχει στην πορεία του" μας λέει ο προφήτης Ιερεμίας και αυτό σημαίνει το εξής: δεν εξαρτώνται τα πάντα από μας, αλλά άλλα από μας και άλλα από το Θεό.

   Το να επιλέξουμε δηλαδή τα καλύτερα (σ.σ. π.χ. να αρνηθούμε την κάρτα), να δείξουμε επιμέλεια και ενδιαφέρον, καθώς και το να υπομείνουμε κάθε κόπο, όλα αυτά εξαρτώνται από τη δική μας διάθεση.
   Το να ολοκληρώσουμε όμως, το να μην επιτρέψουμε στον εαυτό μας να δραπετεύσει και το να τα οδηγήσουμε στην επιτυχία εξαρτάται από τη Θεία Χάρη.

   Ο Θεός δηλαδή μοιράστηκε μαζί μας τον κόπο που απαιτείται για την απόκτηση της αρετής αλλά

   ΟΥΤΕ επέτρεψε να εξαρτάται το παν από μας για να μην υπερηφανευόμαστε από αλαζονεία,
   ΟΥΤΕ ανέλαβε ο ίδιος όλη την προσπάθεια, για να μην περεκκλίνουμε προς την οκνηρία.

   Ανέθεσε λοιπόν ένα ελάχιστο μέρος της προσπάθειας στους δικούς μας κόπους και το μεγαλύτερο μέρος ανέλαβε να το φέρει σε πέρας Αυτός ο ίδιος.

   Όταν λοιπόν κάποιος δείχνει προθυμία και ενδιαφέρον για τη σωτηρία του θα του δώσει ο Θεός όλα τα άλλα που είναι απαραίτητα για να σωθεί, δηλαδή ΧΑΡΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ & ΕΥΛΟΓΙΕΣ. Όταν όμως είναι άδειος από έργα και δεν κάνει ό,τι εξαρτάται από αυτόν, τότε κι ο Θεός δεν του δίνει τη Χάρη Του, την υποστήριξη και την ευλογία Του.

   Ο φιλάνθρωπος Κύριος δείχνει γενικά τη φροντίδα Του, αν δει να ενεργοποιείται και το δικό μας θερμό ενδιαφέρον. Όμως, όταν απουσιάζει η από μέρους μας προσπάθεια, τότε σταματάει και η βοήθεια Του Θεού (σ.σ.: αυτό θέλουν και οι ημεδαποί και αλλοδαποί οπαδοί του αντιχρίστου). Έτσι ΔΕΝ πραγματοποιούνται όσα εξαρτώνται από το Θεό, αν ΔΕΝ προηγηθούν όσα εξαρτώνται από μας τους ανθρώπους"

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.