Ετικέτες

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ...ΛΑΓΟ...


4 σχόλια:

 1. Εγώ τη λέω λαγό, όπως και όλους τους υπόλοιπους που θα φύγουν μεσάνυχτα (όσοι προλάβουν) και αφού μας μόλυναν πρώτα με την ισλαμική χολέρα θα μας αφήσουν να πεθάνουμε αργά και βασανιστικά απ' αυτήν.

  Να προλάβουμε να κάνουμε το εμβόλιο "ΜΕΤΑΝΟΙΑ" που προστατεύει και από τη χολέρα αυτή, ώστε όχι μόνο να μην κινδυνεύσουμε, αλλά να σταθούμε όρθιοι σε όλα τα πελώρια κύματα των πειρασμών που έρχονται και να αξιωθούμε να χαρούμε την μετά τον πόλεμο παραδείσια εποχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή δε θέλουν να κάνουμε αυτό το εμβόλιο, σπεύδουν να μουρνταρέψουν και την Ορθοδοξία με τον οικουμενισμό, ώστε να μην επιβιώσει κανείς.

   Ας μη φάνε ... έχουμε νηστίσιμη γλαρόσουπα

   Διαγραφή
 2. Φοβάμαι ότι κάποιοι θέλουν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης, γνωρίζοντας ότι εκεί θα ΧΑΣΟΥΜΕ την υπόθεση της υφαλοκρηπίδας (όχι ότι δεν έχουμε δίκιο: θα το ΣΤΗΣΟΥΝ) ενώ θα μας "χρυσώσουν το χάπι" δικαιώνοντας μας στο θέμα των ΑΟΖ. Οι Τούρκοι θέλουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ την υφαλοκρηπίδα στα 6 μίλια, για να γίνει de jure το Αιγαίο μη-ελληνική λίμνη, και να αλωνιζουν σε ΟΛΟ το Αιγαίο τα τουρκικά πλοία. Η Τουρκία το ΑΙΓΑΙΟ θελει. "Θολώνει τα νερά" διεκδικώντας την ΑΟΖ. Φοβάμαι ότι όλη η υπόθεση είναι στημένη, οπότε... «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς»! Έτσι όπως είναι η κατάσταση, κι έτσι όπως έχουν παραπληροφορήσει τον ελληνικό λαό και κατασυκοφαντήσει κάθε τι το πατριωτικό, μόνο ο Χριστός μας μπορεί να μας σώσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ένα επιπλέον στοιχείο: οι Αμερικάνοι, δια στόματος Πάιατ, "άδειασαν" τους Τούρκους στο θέμα των ΑΟΖ. Εδώ και 37 όμως χρόνια συστρατεύονται με την Τουρκία στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, αρνούμενοι να επικυρώσουν το δίκαιο της θάλασσας, που ορίζει νομικά τι ισχύει, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την υφαλοκρηπίδα. Παράλληλα, το δίκαιο της θάλασσας δεν έχουν επικυρώσει δύο κράτη, τα οποία έχουν δικαίωμα βέτο στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ: ΗΠΑ και Κίνα! Από τους γερονταδες μας (Κοσμάς Αιτωλός, Παΐσιος) γνωρίζουμε την άμεση σχέση της υφαλοκρηπίδας με τον επερχόμενο πόλεμο. Συνδυάστε τα όλα αυτά, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.