Ετικέτες

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

15 σχόλια:

 1. Αυτό είναι εξωφρενικό. Δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση; Δεν έχουν ακόμη πρόσβαση οι πληρεξ. Δικηγόροι; Τι κουφά είναι αυτά; Ποιον να πιστέψουμε τέλος πάντων; Και εγώ έγραφα κριτική με τη βεβαιότητα ότι βγήκε η απόφαση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως εδώ αναφέρεται και ο αριθμός των αποφάσεων. Αρα οι πληρεξ. Δικηγόροι έχουν πρόσβαση. Τελικά ποιος δουλεύει ποιόν; Τελικά χρειάζεται προσωπική αναζήτηση σε κάθε είδηση. Πρέπει να βρούμε τις ίδιες τις αποφάσεις για να δούμε ποιος λέει αλήθεια τελικά. Απίστευτα πράγματα.

   Διαγραφή
  2. http://www.odigostoupoliti.eu/ekdothikan-oi-apofaseis-tou-ste-gia-tis-nees-taftotites/

   Διαγραφή
  3. Αποφάσεις ΣτΕ Δ 7μελούς 2388-2392/2019

   Διαγραφή
  4. Ο αριθμός των αποφάσεων και το κείμενο του δελτίο τύπου που δίνεις στο λινκ είναι γνωστά μέσω διαδικτύου και με με τον κωδικό παρακολούθησης της υπόθεσης που δίνει στους διαδίκους το ΣτΕ. Το πλήρες κείμενο δεν είναι διαθέσιμο. Αυτό είναι φυσιολογικό. Το ίδιο είχε γίνει και με την υπόθεση για τα θρησκευτικά. Τότε είχε εκτεταμένη περίληψη. Τώρα απλή περίληψη για τα ΜΜΕ Το ζήτημα είναι πως την ερμήνευσαν αυτά...

   Διαγραφή
  5. Εγώ κόλλησα στο άρθρο που αναφέρει ότι δεν έχουν ακόμη πρόσβαση οι πληρεξ. Δικηγόροι. Αυτό για μένα είναι αναληθές. Ακόμη και αν δεν φαίνεται αναλυτικά ηλεκτρονικά η απόφαση (μπορούμε να κάνουμε αναζήτηση ατο site του ΣτΕ) από τη στιγμή που έχει βγεί (και αυτό φαίνεται και από το site. http://www.adjustice.gr/webcenter/portal/ste/ypiresies/nomologies;jsessionid=0oTcuTTmu789yPEU8zj-cgBg0adrrmCBdUIz4RYGNX6M_i4FZZpY!655746616!-663767949?_afrLoop=101028369708237198#!%40%40%3F_afrLoop%3D101028369708237198%26centerWidth%3D65%2525%26leftWidth%3D0%2525%26npath%3D%252Fwebcenter%252Fportal%252Fste%252Fypiresies%252Fnomologies%26rigthWidth%3D35%2525%26showFooter%3Dfalse%26showHeader%3Dtrue%26_adf.ctrl-state%3D1ajifxs6mr_4 ) το θεωρώ αναληθές αυτό που λέει το άρθρο. Εχουν πρόσβαση οι Δικηγόροι. Ακόμη και αν βρίσκονται μακρυά λένε σε κάποιον συνάδελφο να πάει να πάρει αντίγραφο. Τι είναι αυτά που γράφουν; ποιόν να πιστέψουμε τελικά;

   Διαγραφή
  6. Από το άρθρο :" Ἡ ἀλήθεια βέβαια εἶναι ἄλλη.

   Καταρχήν πρέπει νά τονίσουμε ὅτι ἕως τήν ὥρα πού γράφονται αὐτές οἱ γραμμές δέν εἶναι ἕτοιμο καί δέν εἶναι δυνατόν νά πληροφορη-θοῦν τό σχετικό κείμενο τῶν ἀποφάσεων τοῦ ΣτΈ οὔτε οἱ πληρεξούσιοι δι-κηγόροι πού χειρίστηκαν τίς ὑποθέσεις!"

   Διαγραφή
  7. Βρε φίλε γιατί να λέει ψέματα το άρθρο; Γιατί τους προσβάλεις έτσι; Δεν το ξέρεις ότι η απόφαση πρώτα δημοσιεύεται και ύστερα καθαρογράφεται και θεωρείται; Αμάν !Από εξυπνάδες έχει χορτάσει το διαδίκτυο!

   Διαγραφή
  8. Λες να μην το ξέρω; από τη στιγμή όμως που δημοσιεύεται έχεις πρόσβαση να τη δεις και ας μην έχει καθαρογραφτεί. Παίζουμε με τις λέξεις;

   Διαγραφή
 2. Ευχομαι απο καρδιας ο Δεσποτης Χριστος να μην επιτρεψει την εκδοση των νεων ηλεκτρονικων ταυτοτητων.
  Αμην.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Προφανως δεν έχεις εμπειρία από ΣτΕ...Μπορεί να περάσει και μισός χρόνος για να δεις το κείμενο. Εδώ βέβαια από ότι είπαν θα δωθεί μέσα στην εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρακαλώ να μείνουμε στην ουσία των πραγμάτων και το ύφος να είναι όπως αρμόζει σε ευπρεπείς ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συγνώμη δεν το συνεχίζω άλλο και δεν απαντάω παρ' όλο που έχω διαφορετική εμπειρία. Σεβασμός στο χώρο που μας φιλοξενεί.

   Διαγραφή
 5. Από όσο γνωρίζω, μίλησα με τους δικηγόρους, δεν τις έχουν στα χέρια τους ακόμη.
  Όσον αφορά την ουσία:
  Πριν κάν περάσει μια βδομάδα, πριν καν δοθούν οι αποφάσεις, ο Υπουργός αλλάζει τον Νόμο για να υπερκεράσει, να θεραπεύσει, το μικρό εμπόδιο που του έβαλε το ΣτΕ. (βλ. https://www.cnn.gr/oikonomia/story/199842/apo-ta-simantikotera-projects-ton-teleytaion-dekaetion-i-ekdosi-ton-neon-taytotiton)
  Αυτή η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.
  Οι προηγούμενες δεν ήθελαν. Κάτι τους κρατούσε, κάτι φοβόντουσαν.
  Εδώ είναι το θέμα μας : Να μην έχουν δοθεί "εγγυήσεις" ευφυσηχασμού αγωνιών και συνειδήσεων από "αρμόδιους"...
  Ο χρόνος θα δείξει. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον !
  Εύχομαι να μην δούμε κάποια ανακοίνωση που θα γράφει ότι "πρόκειται για μια ακόμη χρηστική Κάρτα" κατά το "πρόκειται για έναν ακόμη χρηστικό αριθμό" που έλεγε μια ανακοίνωση πριν μερικά χρόνια για τον ΑΜΚΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα γεγονότα τρέχουν. Από τη μια ο Τούρκος στέλνει στον ΟΗΕ τη συμφωνία με τη Λιβύη και από την άλλη θέλουν να συμπληρώσουν το νόμο για το περιεχόμενο των νέων ταυτοτήτων. Να δούμε ποιος θα προλάβει. Αγώνες ταχύτητας έχουμε εδώ.

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.