Σελίδες

Ετικέτες

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019

"SOLIDARITY NOW" ...ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΜΚΟ, "SOLIDARITY NOW".
Ιδρύθηκε το 2013 και τώρα - ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ! - με τους λαθρομετανάστες να εισβάλλουν παράνομα κατά χιλιάδες στην Ελλάδα, ΘΥΜΗΘΗΚΕ και ...συμπονάει, αυτόν που κοιμόταν σε παγκάκι κι αυτήν που την έδερνε ο άντρας της και όλους όσους υποφέρουν... 

Μπείτε, στην σελίδα τους στο Google Business και διαβάστε τα σχόλια:
θα κατανοήσετε ότι εξυπηρετεί κατεξοχήν λαθρομετανάστες και δεν θα βρείτε ούτε ένα σχόλιο που να αναφέρεται στην βοήθεια κάποιας ελληνίδας γυναίκας που την έδερνε ο άντρας της ή κάποιου άστεγου που κοιμόταν σε παγκάκι...

Διαβάστε τα ΕΔΩ.

Δείτε το Διοικητικό Συμβούλιο και θα καταλάβετε...
Όλα τα καλά και γνωστά παιδιά!
(Σιγά μην έλειπε ο Μπουτάρης!)

Η έδρα;
Μα φυσικά στην Θεσσαλονίκη όπου εγκαθίστανται όλοι όσοι εισβάλουν λαθραία στην Ελλάδα από τον Έβρο και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης δεν μιλάνε καθόλου!

(Ούτε καν οι bloggers εδώ που τα λέμε... ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ!!!)


Το διαφημιστικό τους, μας λέει ότι εμείς δεν βλέπουμε τους αναξιοπαθούντες...
Βλέπουμε όμως τους ίδιους και απευθείας καταλαβαίνει ο κάθε νοήμων... 
"SOLIDARITY NOW" ...ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ! 

1 σχόλιο:

  1. Αμ δεν είναι μόνο ο Μπουτάρης... Στο Δ.Σ. έχουν μαζευτεί πολλά "μπουμπούκια", που υπηρέτησαν στο παρελθόν τον αλήστου μνήμης "εκσυγχρονισμό" του Σημίτη, που έδωσε τη βρώμικη μάχη για το ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν, αλλά και φανατικοί "νεοφιλελεδες", που εκφράζουν σήμερα ότι πιο αντεθνικό και αντεκκλησιαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.