Ετικέτες

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ "ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΒΡΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...

2 σχόλια:

  1. https://www.newsit.gr/politikh/etsi-tha-einai-oi-nees-taytotites-me-enan-monadiko-arithmo/2919669/ ... "Τον οποίο θα παίρνουμε όταν γεννιόμαστε" ... Σκεφτείτε τώρα μια θεολογική προοπτική... αν παίρνουμε τον αριθμό όταν γεννιόμαστε τότε χάνεται η ελευθερία του ανθρώπου. Χάνεται η επιλογή. Ενα αντίστοιχο παράδειγμα είναι τα Σόδομα και τα Γόμορρα όπου οι κάτοικοι διακορευαν από νεογνά τα παιδιά τους ώστε από μωρά να εκπορνευονται και να είναι ομοφυλοφιλοι. Δηλαδή δεν υπήρχε προοπτική επιλογής και ελευθερίας. Ο Θεός όταν αφαιρείται η ελευθερία "τσαντιζεται" και "τσαντιζεται" πολύ. Επειδή το δώρο αυτό είναι κατευθείαν από τον Ιδιο και δεν μας το στερεί με τίποτα. Ακόμη και αν θέλουμε οι ίδιοι να κολαστουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι να γίνουν τα κλειστά, θα έχει γεμίσει η Μακεδονία. Αυτά είναι λόγια ή ψιλοπράγματα για να κατευνάσει. Ο ρόλος του είναι η συνέχιση του έργου Τσίπρα, αλλά ο Έλληνας κοιμάται.
    Μόνο από τον Χριστό και την Παναγία περιμένουμε βοήθεια. Και όταν αυτή θα έρθει τούτοι δω θα τρίβουν τα μάτια τους, ας πρόσεχαν, έχει προφητείες για δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.