Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Ψήφισμα για τα βιβλία των Θρησκευτικών

2 σχόλια:

 1. Αντιπρόεδρος του Ρ.Τ.Ερντογάν σε Κ.Σλούκα: «Οι πρόγονοί σου είναι στον πάτο της θάλασσας»

  Σκέψου βρωμερέ Τουρκαλά, ότι οι πρόγονοί μας ξεπλήρωσαν για τις λίγες αμαρτίες τους με αυτά που τους κάνατε και τώρα είναι στο ρετιρέ του Ουρανού και απολαμβάνουν τη χλιδή του Παραδείσου.

  Ενώ οι δίκοί σου πρόγονοι που τους βούλιαξαν μπήκαν πολύυυυυ πιο κάτω από τον πάτο της θάλασσας. Στο σκοτεινό και βρωμερό Άδη που είναι τα κρατητήρια του αφεντικού που προσκυνάς. Από εκεί οι σφαγείς των προγόνων μας θα παρακαλάνε να μετανοήσεις και να προσεύχεσαι στον Τριαδικό Θεό για να δροσίσει λίγο την κάψα και να φωτίσει τα σκοτάδια τους ο Θεός.

  Αλλά εσύ σιχαμένε ασβέ δε μετανοείς. Γι' αυτό θα πας σε λίγο να τους κάνεις παρέα και η ιστορία θα σε ξεχάσει. Κι εσένα και ολόκληρη τη φάρα σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. … Οι Τούρκοι είναι βάρβαρος λαός… Πα πα!!! Όταν σφάζαν τους Αρμένιους για τρεις μέρες μύριζε ολόκληρη η πόλη σαν σφαγείο… Οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους, δεν τολμούσε να βγει κανείς στο δρόμο, φωνάζανε, σκοτώνανε…, τρεις ολόκληρες μέρες.

   - Ποιοι γέροντα; Ο Τούρκικος στρατός;

   - (με έμφαση) Όχι μόνο ο στρατός αλλά και ο κόσμος, οι Τούρκοι και οι γέροι ακόμα. Βλέπεις ο άλλος πήγαινε και έσφαζε το γείτονα του που είχαν ζήσει τόσα χρόνια δίπλα-δίπλα …Βάρβαρος λαός …έχουν κάνει πολλά …γι΄αυτό θα πληρώσουν, θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι, έχουν τα κόλλυβα τους στο ζωνάρι.

   Ο Πατήρ Παΐσιος μου είπε, Σελ: 164

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.