Ετικέτες

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ! Ο ΕΒΡΟΣ!Στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν εστιάσει στην συγκέντρωση, αυτών, στα νησιά του Αιγαίου, παρακάμπτοντας ή αποσιωπώντας εντελώς το θέμα της ανεξέλεγκτης συνεχούς ροής στον Έβρο.
Χθες, σε κάποια παρέα, αγαπητός φίλος μου έλεγε ότι ο Στρατός πλέον δεν έχει δικαίωμα να κάνει οτιδήποτε με το θέμα! Καλά διαβάσατε: δεν έχει δικαίωμα!
Εάν αυτή η σιωπή γύρω από την λαθρομετανάστευση από τον Έβρο είναι σκόπιμη για να αποφεύγετε η καταγραφή όλων αυτών των ανθρώπων, ώστε αργότερα, σε περίπτωση που φύγουν από την Ελλάδα και εντοπισθούν σε δυτικοευρωπαϊκά κράτη να αποφευχθεί η επαναπροώθησή τους στην Ελλάδα, τότε δεν μπορούμε να σιωπήσουμε στο σοβαρό ενδεχόμενο ανάμεσα σε όλους όσους θέλουν απλά να περάσουν από την Ελλάδα και να πάνε στην Ευρώπη, να εισέρχονται στην χώρα μας πληθώρα πρακτόρων, μελών ειδικών δυνάμεων που μένοντας εδώ να μας χτυπήσουν πισώπλατα όταν κάποια στιγμή η Τουρκία αποφασίσει το οτιδήποτε εναντίον της Ελλάδας.
Εν τω μεταξύ, ήδη πολλοί τούρκοι έχουν πάρει «χρυσή βίζα» αγοράζοντας ακίνητα στην Θεσσαλονίκη - κι όχι μόνο εκεί - και  το πράγμα αρχίζει να δημιουργεί περίεργα σενάρια στο μυαλό των νοημόνων...
Σε κάθε περίπτωση, εάν το πρόβλημα στα νησιά του Αιγαίου είναι αυτό που είναι που όλοι γνωρίζουμε και καλώς αναδεικνύεται και πρέπει να αντιμετωπιστεί, το πρόβλημα με τον Έβρο είναι ακόμη ανώτερο γιατί η κατάρρευση του Έβρου ισοδυναμεί με κατάρρευση όλης της άμυνας της χώρας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ενα ειδος ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.και θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ πει ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ σε πρωτο σταδιο.τωρα εγω λεω και το ΑΛΛΟ δεν ξερεις οτι ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ εκτος της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ-ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΡΑΚΗΣ αλλα 7 καντονια στην ΕΛΛΑΔΑ??ΣΥΝΕΧΙΖΩ την συζητηση μου με ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΡΙΝ 2-3 χρονια.και τι θα γινει ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩ μετα στον ΕΒΡΟ?θελουν μου λεει ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ 3 ΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΕΝΑ να το δωσουν το βορειο στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΤΟ 2 ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ με πρωτευουσα την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΕΜΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ .και μου τα ειπε ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.