Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

«...το έπος του σαράντα μας οδηγεί ξανά...»

ΑΕΕΕΕΕΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
«Πατριώτες εφ' όπλου λόγχη, να πάρουμε ξανά
 το Σύνταγμα, την Πλάκα, το Μετς, τον Πειραιά 
 το έπος του σαράντα μας οδηγεί ξανά
 αέρα, αέρα δεν έχουμε αέρα»
 

7 σχόλια:

 1. Προς στιγμήν Μέγας Αγαρηνός: https://m.tribune.gr/world/news/article/614609/anoixe-i-orexi-erntogan-thelei-na-katalavei-oli-ti-syria-anatolika-toy-eyfrati-echo-ton-tramp-toy-cherioy-moy.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δε νομίζω, μάλλον μας ετοιμάζουν νέο έπος του '21, αλλά αντίστροφα. Δε θα είναι οι "γκιαούρηδες" που θα επαναστατήσουν αλλά οι τουρκόσποροι για να πάρουν αυτά που ... "έχασαν".

  Στην ουσία δεν τα έχασαν, απλώς μας έκαναν πάσα για μια 200-ριά χρόνια στους άλλους άσπονδους εχθρούς μας, τους απογόνους των φράγκων και των σταυροφόρων για να μας μουρνταρέψουν την Πίστη και πάλι να επιστρέψουμε στους αγαρηνούς, αλλά αυτή τη φορά χωρίς Χριστό μέσα στα φυλλοκάρδια μας, για να αποτελειώσουν τη μπουγάδα.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μακάριος ός άν επιζήση καί ίδη τόν ανιστάμενον

   Διαγραφή
 3. Παιδιά, γνωρίζω έναν αστυνομικό της αντιτρομοκρατικής που ένας συνάδελφός του που ... "υπηρετεί" σε hot spot προσβλήθηκε από φυματίωση, η οποία είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα και μας την επανέφεραν οι εποικιστές της χώρας μας. Με δικά του έξοδα ο άνθρωπος προμηθεύτηκε φάρμακα από το εξωτερικό.

  Τα χειρότερα βέβαια έπονται ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Η εφορία ξεκινά μπαράζ κατασχέσεων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη"

  Να πού θα μείνουν οι λάθρο. Στα σπίτια που θα μας κατασχέσουν. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν τους τα χαρίσουν, θα τους δώσουν επιδόματα για να τα αγοράσουν.

  Πάντως, ένα πουλάκι μου είπε ότι τους δυσβάστακτους αυτούς φόρους δε θα προλάβουν να τους εισπράξουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εν πελάγει του βίου κλυδωνιζόμενος και μερίμναις γηίναις περιαντλούμενος και συμπνιγόμενος τον νουν, την σην βοήθεια επικαλούμαι εκ ψυχής, επιταχύνουσα λοιπόν κυβέρνησον και προς όρμον εισάγαγε μετανοίας, ίνα υμνώ σε Παρθένε Άχραντε!

   Ποίημα Μητροφάνους Σμύρνης (απόσπασμα)

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.