Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

«Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος.»

ΩΣ ΤΟ 2024 ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ!
ΓΕΡΟΙ ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ... 
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ 'ΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ... 
ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ...ΣΥΜΠΑΝ... 
ΝΑΙ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!


4 σχόλια:

 1. Η ορθή ερμηνεία και κατανόηση των προφητειών εξαρτάται από τη βαθιά και ορθή γνώση της Βουλής του Θεού. Δηλαδή ο άνθρωπος να έχει Ορθόδοξες γνώσεις περί Θ ε ο ύ, Κ ό σ μ ο υ και Α ν θ ρ ώ π ο υ. Ποιος ο τελικός σκοπός της δημιουργίας του ορατού και αόρατου κόσμου. Ποιος ο σκοπός ζωής του ανθρώπου επί της γης και ποιος ο υψηλός προορισμός του.

  Υπήρξε καιρός, που δεν υπήρχε τίποτε από τον ορατό και αόρατο κόσμο, παρά μόνο ο άναρχος Θεός. Ο οποίος θέλησε να ποιήσει όντα κ α τ’ ε ι κ ό ν α κ α ι κ α θ’ ο μ ο ί ω σ η Α υ τ ο ύ (Γεν. Α’ 26). Για την επίτευξη του έργου αυτού ξεκίνησε τη Δημιουργία του ορατού και αοράτου κόσμου ώστε να υποστηρίξει το τελειότατο έργο Του. Ίνα ποιήσει άνθρωπον και δι’ αυτού πολλούς ανθρώπους υιούς Θεού και κατά χάριν θεούς. Υ ι ο ύ ς κ α ι θ υ γ α τ έ ρ α ς, όπως λέει ο Απόστολος Παύλος (Β’ Κορ. Δ’ 18). Εκ του μηδενός έφερε εις το είναι την ύλη. Οντοποίησε δηλαδή την ύλη. Κατόπιν έφτιαξε τα δέκα αγγελικά τάγματα, κοσμοποίησε την ύλη και όταν το τάγμα του Εωσφόρου έπεσε και έγιναν δαίμονες κοσμοποίησε τη γη και έπλασε τον άνθρωπο, ώστε δοκιμαζόμενος ο άνθρωπος, πειραζόμενος υπό του διαβόλου και πειθαρχώντας στις εντολές του Θεού, να γίνεται αξιόμισθος δια της νίκης κατά του αντικειμένου προς το Θεό Διάβολο και έτσι να προάγεται στην υιοθεσία και τη θέωση.

  Ο πρώτος άνθρωπος πειρασθείς από του Διαβόλου έπεσε παρακούοντας την εντολή του Θεού και υπακούοντας στο ψεύδος του Διαβόλου και μέσω των Πρωτοπλάστων εισήλθε κληρονομικά η αμαρτία και ο θάνατος σε ολόκληρο το ανθρώπινο γένος.

  Ο Θεός απέστειλε το Μονογενή Αυτού Υιόν και έγινε άνθρωπος αναμάρτητος, σαρκωθείς εκ Πνεύματος Αγίου και γεννηθείς εκ της Αειπαρθένου Μαρίας, για να σώσει το ανθρώπινο γένος και να το οδηγήσει στην υιοθεσία και τη θέωση.
  Μας δίδαξε την αληθινή πίστη, σταυρώθηκε, ετάφη, ανέστη εκ νεκρών και ανελήφθη στους Ουρανούς.
  Οι μαθητές Του και Απόστολοι κήρυξαν το Χριστό σε όλο τον κόσμο και ίδρυσαν την Εκκλησία του Χριστού επί της γης.
  Τη διδασκαλία του Χριστού, των Αποστόλων και των επτά Οικουμενικών Συνόδων κρατά μόνο η Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι άλλοι νόθευσαν τη διδασκαλία τους, έγιναν αιρετικοί και δεν επιτυγχάνουν τον προορισμό τους, δε σώζονται. Εμείς οι Ορθόδοξοι Έλληνες κρατήσαμε την Ορθόδοξη Πίστη του Χριστού και τη μεταδώσαμε και σε άλλα Έθνη.

  Εκείνος λοιπόν ο άνθρωπος που πιστεύει ορθώς περί του Θεού και του Δημιουργού, δηλαδή εκείνος που θα ζήσει εδώ με Ορθόδοξη Πίστη και με βίο ορθό και ενάρετο, όπως μας διδάσκει ο Χριστός, θα γίνει εικόνα και ομοίωμα Θεού και θα ζει αιωνίως με το Θεό στην Ουράνια Βασιλεία Του. Για να ζήσει ο άνθρωπος με πίστη και βίο ορθό πρέπει να γνωρίζει τη διδασκαλία της θρησκείας μας. Για να τη γνωρίσει πρέπει να μελετά βιβλία χριστιανικά, από τα οποία υπάρχουν σήμερα αναρίθμητα.

  Μελέτη, Εκκλησιασμός, Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία, Προσευχή, Νηστεία, αποχή από κάθε κακό και ποίηση του καλού και αγαθού, οδηγούν το Χριστιανό στην επιτυχία του υψηλού προορισμού του.
  Όταν δε συμπληρωθεί ο αριθμός των ανθρώπων κατ εικόνα Θεού και καθ’ ομοίωση, τον οποίον αριθμό γνωρίζει μόνον ο Θεός θα γίνει η συντέλεια του κόσμου τούτου, ο οποίος είναι υπηρετικός της Βουλής του Θεού. Θα γίνει η ανάσταση όλων των νεκρών. Κρίση και ανταπόδοση σε καθέναν κατά την πίστη και τα έργα του. Και οι μεν πιστοί και ενάρετοι θα εισέλθουν στη Βασιλεία του Θεού ως επιτυχόντες του προορισμού τους, οι δε «εις κόλασιν αιώνιον» μαζί με τον αποστάτη Διάβολο, του οποίου τις συμβουλές άκουσαν και τα έργα του οποίου εποίησαν επί της γης.

  Φαινομενικώς λοιπόν, βλέπουμε να γίνονται αγώνες και πόλεμοι μεταξύ ανθρώπων και εθνών με υλικά όπλα. Στην πραγματικότητα όμως γίνεται αγώνας μεταξύ του καλού και του κακού, του Θεού και του Διαβόλου, του φωτός και του σκότους, της αλήθειας και του ψεύδους, ποιος από τους δύο θα επικρατήσει στον καθέναν από τους ανθρώπους και σε όλη την ανθρωπότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο συνδυασμός της παραπάνω μαρτυρίας με το άλλο ποστ για τον γέροντα από την Καλαμπάκα (που είπε για τα 12 χρόνια από το 2012) μας οδηγεί στο 2024. Έτσι δεν είναι; Και μάλιστα αν συνδυάσουμε και τη μαρτυρία του π. Ιωάννη Καλαϊδη με το Πάσχα 5/5 μας οδηγεί για τον Μάϊο του 2024 όπου πέφτει το Πάσχα τότε στις 5/5. Αν αφαιρέσουμε και τα 4 χρόνια ακριβώς βλέπουμε ότι αυτό που ξεκίνησε τώρα η Τουρκία στη Συρία θα ξεκινήσει πιο έντονα την Άνοιξη του 2020 με ανάμιξη και άλλων κρατών. Καλά τα λέω; Έπεσαν πολλά μαζεμένα σήμερα στις αναρτήσεις και λογικό είναι να "τρέχει" ο πλάνος νους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλα τα λες..συμφωνω και εγω!
   μονο που αυτο που αρχισε η τουρκια στης 9/10 ειναι πλεον καταγεγραμενο...ο πολεμος των 4αρων ετων ανοιξε και σιγα σιγα θα χοντραινει μεχρι να καταληξουμε στην παυση πολεμου υπο αγγελου Κυριου!
   για εμας ειναι ξεκαθαρο οτι η τουρκια θα μας βαρεσει στα νησια θα πεινασουμε και θα υπαρξη αναρχια....και μετα απο καποιους μηνες θα επεμβει η ρωσια και θα βαρεσει την τουρκια και παει λεγοντας...

   Διαγραφή
 3. Κύριοι τα γεγονότα τρέχουν πολύ γρήγορα πλέον. Η συμμαχία Ασσαντ με Κούρδους δεν θα αφήσει αδιάφορους τους Αμερικανούς όσο κι αν το παίζουν αδιάφοροι: https://www.newsit.gr/kosmos/syria-mpainei-ston-polemo-o-asant-symmaxise-me-tous-kourdous/2892759/

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.