Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠ' ΤΑ ...LIDL, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ!Μεταφέρετε την πίεση στους τοπικούς σφουγγοκωλάριους της ΝΔούλας που λέγανε «προδότη» τον προδότη Τσίπρα!


ΑΝΑΣΑ!

2 σχόλια:

 1. "Συγκαλείται Συμβούλιο Συνεργασίας με Τουρκία για μετονομασία των Ελλήνων μουσουλμάνων σε «Τούρκους» & ίδρυση τζαμιών!"

  Ναι ρε παιδιά, γιατί αν παίξουν με τα όπλα τους τα παιδιά μπορεί να σκιστεί και κανένα καλσόν.
  Προτείνω το Συμβούλιο Συνεργασίας να γίνει κι αυτό στις ΠΡΕΣΠΕΣ, όπου υπάρχουν ήδη οι υποδομές παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, ή ακόμα και στο ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ (για να μην ξεχνιόμαστε)

  Θυμηθείτε ρε ΛΑΜΟΓΙΑ, ότι ο Χριστιανισμός έλαμψε για 1.000 χρόνια (και σε λίγο θα ξαναλάμψει) 300 χρόνια αφού σταυρώσατε τον κοινό Σωτήρα μας και σουβλίσατε, αποκεφαλίσατε, κάψατε, γδάρατε, ξεκοκκαλίσατε, πνίξατε όλους του οπαδούς του.

  Το γεγονός ότι ξαναπροσπαθείτε να επιβληθείτε σημαίνει ότι νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με έναν κοινό γεωστρατηγικό αντίπαλο και όχι με το Δημιουργό των πάντων. Για την ανοησία σας αυτή ο Θεός πονάει γιατί είσαστε κι εσείς δικά Του παιδιά, αλλά προτιμήσατε τον μισόκαλο για πατέρα

  ΚΡΙΜΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Πρόσεχε να μην κατακρίνης, διότι από αυτό παραχωρεί ο Θεός και φεύγει η Xάρις και σε αφήνει ο Κύριος να πέφτης, να ταπεινώνεσαι, να βλέπης τα ιδικά σου σφάλματα"

   Αυτό μου ψιθυρίζει μυστικά ο νοητός Γέροντάς μου Ιωσήφ ο Σπηλαιώτης, γι' αυτό κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη σε όσους προσέβαλα με τα λόγια μου.

   Το έκανα όμως από Αγάπη Χριστού και από πραγματικό ενδιαφέρον, όπως ο θαλαμοφύλακας στο στρατό, που όταν βλέπει έναν κίνδυνο να πλησιάζει, εν ανάγκη ρίχνει από τα κρεβάτια τους τους φαντάρους που κοιμούνται για να ξυπνήσουν.

   Εξ' άλλου ο Γέρων Ιωσήφ είχε πει και το άλλο:

   Τον κόσμον μόνον ο πόλεμος θα τον διορθώση όπου ήδη θα έλθη ή και έρχεται μετά καλπασμού. Η δυστυχία θα φέρη πολλούς εις συναίσθησιν. Οι δε αμετανόητοι, αναπολόγητοι.

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.