Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ;

Φωτογραφία σε μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μην καρτεράτε να δείτε... Αυτά είναι για «φασίστες» κι «εθνικιστές»...

ΠΑΪΑΤ - ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Υ.Σ.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΑΝ Η "ΣΟΥΠΑ" ΕΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ + ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ... 
ΚΙ ΟΛΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

6 σχόλια:

 1. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣ.ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ:...ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΔΙΑ....-ΟΠΩΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ.ΤΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕΣΩ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΙΓΟ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΚΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ (ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΜΜΟΝΗ;)ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΛΕΣ Η ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΠΡΟΣΘΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΚΑΚΑ ΚΥΡΙΕ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. προσέχετε ἀπὸ τῶν γραμματέων τῶν θελόντων περιπατεῖν ἐν στολαῖς καὶ φιλούντων ἀσπασμοὺς ἐν ταῖς ἀγοραῖς καὶ πρωτοκαθεδρίας ἐν ταῖς συναγωγαῖς καὶ πρωτοκλισίας ἐν τοῖς δείπνοις, οἳ κατεσθίουσι τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσεύχονται· οὗτοι λήψονται περισσότερον κρῖμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ"
  (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ)

  Η φωτιά που άναψε στα Βαλκάνια θα επεκταθεί. Η σημερινή ρωσική ηγεσία (Γέλτσιν & ΣΙΑ) θα ανατραπεί και οι Ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων θα συγκρουστούν με τους Νατοϊκούς στο έδαφος της Τουρκίας, η οποία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Η Κύπρος θα δεχθεί προσωρινό ράπισμα από τους Τούρκους. Μέσα όμως από την Γενική Σύρραξη θα ξαναγεννηθεί το «Βυζάντιο».

  Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικανοί, ούτε οι Εβραίοι … Αυτοί επικρατούν μια φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς του.

  Πρώτα θα παιδεύσει ο Θεός τους μεγάλους εχθρούς της Ορθοδοξίας, που είναι ο Ισλαμισμός και ο Καθολικισμός. Αυτοί που αμείλικτα χτυπούν την Ορθοδοξία, τώρα θα εκλείψουν. Ακόμα και αυτοί που κατέστρεψαν τον Βυζαντινό Πολιτισμό δεν είναι οι Τούρκοι, αλλά οι σταυροφόροι, οι Ευρωπαίοι, οι καθολικοί που ενίσχυσαν τους Τούρκους για να καταστρέψουν το Βυζάντιο. Τους απογόνους τους λοιπόν θα τους μαζέψει ο Θεός εκεί μέσα και θα σφαγούν εκεί. Εσείς είστε νεότεροι και θα το δείτε, αφού θα είστε εν τη ζωή. Τώρα θα γίνει η Μεγάλη Σύρραξη, ο Αρμαγεδών. Αυτό που τώρα ξεκίνησε στα Βαλκάνια δεν θα σταματήσει.

  Εκείνος που θα το εμποδίζει να απλωθεί είναι η διαιρεμένη (τότε) ρώσικη ηγεσία η οποία πλευρίζει τους Αμερικανούς . Όμως ο ρωσικός λαός θα τους ρίξει και οι χριστιανικοί λαοί των Βαλκανίων θα προελάσουν .
  Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο. Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του . Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα. Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ , για να τη σώσουν , τότε εκεί θα γίνει , η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν .
  Η Κύπρος θα δεχτεί ράπισμα από τους Τούρκους (γιατί τώρα είναι ανέγγιχτη), αλλά θα είναι προσωρινό. Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή.

  Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό . Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.

  Είναι κρίμα γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία, να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

  Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός » με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.
  Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι να πνίξει τους κανιβάλους που λέγονται «μεγάλοι».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ"
  (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

  Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες» του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική.
  -------------------------------------------------------------------
  ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.
  -------------------------------------------------------------------
  Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα –και θα το δείτε- ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί. Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός με το δικό Του τρόπο θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη.


  Καππαδοκίας γέννημα, Μακεδονίας καύχημα.
  Αγίου Όρους αστέρα υπέρλαμπρε,
  Βορείου Ηπείρου στύλε αλύγιστε,

  Πόλεως, ΘΡΑΚΗΣ ασπίδα ακλόνητε,
  Αιγαίου, Κύπρου πύργε απόρθητε,
  Ορθοδοξίας κήρυξ ανόθευτε.
  Ούτως, όσιε πάτερ Παΐσιε,
  πρέσβευε τω Βασιλεί Χριστώ τω Θεώ,
  υπέρ του Γένους και των ψυχών ημών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όχι "φασίστες και εθνικιστές"
  "φασίστες και εθνίκια"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μη συγκατοικήσετε με αιρετικό, ούτε να έχετε γνωριμίες με άρχοντες. Τα χέρια σας ας μην είναι απλωμένα για να μαζεύουν, προτιμότερον να είναι απλωμένα για να δίνουν (Αββάς Χωμέ).

  Γεροντικόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.