Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Υπεγράφη η απαλοιφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας από τα απολυτήριαΠιέστε τους κατά τόπους γαλάζιους βουλευτές, να σας δώσουν εξηγήσεις!

Κάντε τους πλάκα...
«Δεν διώξαμε τους αντιχρίστους για να μας προσώσετε εσείς οι πατριώτες!» - λέμε τώρα...

Ορίστε και τα νούμερά τους:

 https://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Stoicheia-Epikoinonias-Voulefton?party_id=5051dbea-b9ea-4005-89f3-1ed083000058


Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΑΓΓΙ!

Υπεγράφη η απαλοιφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας από τα απολυτήρια

4 σχόλια:

 1. ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ
  (Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού)
  ...για να μη χρονοτριβούμε

  Ήμαρτον, Κύριε, δεν τα κατάφερα. Βοήθησέ με. Παράμεινε μαζί μου. Συ είπες: Χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν. Ακριβώς αυτό το έχω καταλάβει. Το έκαμα συνείδηση. Γι’ αυτό επιμένω. Κρούω, ζητώ, αιτώ, δεν θα παύσω να ενοχλώ. Δεν μπορώ χωρίς Εσένα. Δεν πρόκειται να φύγω. Εάν δεν βαρύνονται τα ώτά Σου να με ακούουν, δεν θα βαρεθεί και το στόμα μου να φωνάζει. Επιμένω, είναι αλάνθαστος η κρίση Σου στο να με ανακαλέσεις σε μετάνοια.

  Τούτο το έκανες Σύ, θεία Παναγαθότης, δεν το έκανα εγώ. Ούτε ήξερα τον Θεό, ούτε ήταν δυνατό να τον ανακαλύψω. Συ, Κύριε, Πανάγαθε, ήρθες και με ευρήκες και με εφώναξες να σε ακολουθήσω. Αυτό το επήρα, το θέλω, το επιθυμώ. Δεν τα καταφέρνω όμως. Γι’ αυτό επιμένω, θέλω να με βοηθήσεις. Πρέπει αυτό πού εχάρισες να μην το απολέσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει όλοι, αλλά αυτό το πράγμα (ψευτορωμαίϊκο) δεν ισιώνει, δεν παίρνει επισκευή. ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ είτε παρεξηγηθούν κάποιοι, είτε όχι. Είναι σατανικός γόρδιος δεσμός που δε λύνεται, γι' αυτό θα κοπεί.

  Δεν πρόκειται ο Θεός να παρέμβει και να μαλώσει τους σατανιστές πολιτικούς. Απλά θα τους παραδώσει σε αυτόν που παρέδωσαν την ψυχή τους (ναι όπως στην ταινία "ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ", με το Χορν. Τους έταξε καρέκλες, δόξα και λεφτά και του πούλησαν τις ψυχές τους)

  ΚΡΙΜΑ!!!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το θυμαται κανεις ???

  Ζητω η Ελλαδα, ζητω η θρησκεια, ζητω η νεα δημοκρατια....

  Ποδιτσες.... πουλημενοι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ι δ ο υ συγγραφικες εργασίες για την ομήγυρη του σατανά : Bιβλιο με τίτλο Λέσχη Μπίλντερμπεργκ , αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο , των εκδόσεων Μπιμπης , Θεσσαλονίκη . Tο έγραψε ο Tασσος Δαρβερης από κοινού με τον Thomas Felix . To περιεχόμενο του εντυπωσιακο με διαχρονική αξία . Bιβλιο με τίτλο : Oι δάσκαλοι του κόσμου βρίσκονται σ' επιφυλακή . To έγραψε η ειδικη σ' αυτά τα θέματα Κριστίν Μαρτιν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.