Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

ΓΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ!Τον ξενοδοχειακό κλάδο, οι μνημονιακές κυβερνήσεις του έχουν αλλάξει τα φώτα, με έξτρα φόρους (φόρο διαμονής!!!) και την αναρχία στα πνευματικά δικαιώματα όπου 20 εταιρείες ζητάνε ό,τι τους κατέβει κι έπονται κι άλλες, επειδή τα ξενοδοχεία έχουν στα δωμάτιά τους τηλεοράσεις και παίζουν και μουσική... (Παλιά πλήρωνες μόνο την ΑΕΠΙ και τελείωνες - τώρα 20 εταιρείες που κάθε μια αντιπροσωπεύει τον κάθε κλάδο ξεχωριστά π.χ. σκηνοθέτες, σεναριογράφοι, αυτός που κρατούσε ...φανάρι κατά τα γυρίσματα κ.α.).
Και μετά από όλα αυτά και την ώρα που οι επιχειρήσεις δίνουν αγώνα επιβίωσης, εταιρείες που φήμες αναφέρουν ότι πίσω από αυτές κρύβονται αραβικά κεφάλαια, κάνουν συνεχώς προτάσεις στους ξενοδόχους - ιδίως της Μακεδονίας - για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις τους εάν πωλούν τις επιχειρήσεις τους και να φιλοξενήσουν αρχικά σε αυτές τους ...συμπατριώτες τους λαθρομετανάστες!!!!!!!
Έτσι και τις επιχειρήσεις των Ελλήνων θα πάρουν και με τους λαθρομετανάστες θα μετατρέψουν σιγά-σιγά την Ελλάδα σε ισλαμική χώρα και τα λεφτά που δίνονται για την φιλοξενία αυτών παίρνουν...
ΓΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ!

1 σχόλιο:

  1. Όταν είσαι σ΄ ένα κατασκότεινο δωμάτιο, μη χτυπάς το σκοτάδι για να το διώξεις. Δεν φεύγει έτσι. Άνοιξε το παράθυρο στο φως, δηλαδή δώσου στην αγάπη του Χριστού και τότε χωρίς κόπο φεύγει το σκοτάδι.

    Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης ο διορατικός και θαυματουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.