Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...

2 σχόλια:

 1. Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ «ΚΑΡΚΙΝΟΣ»

  Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι υπό την παρούσα κατάσταση το σώμα της Ελλάδας νοσεί και αργοπεθαίνει. Μια από τις πολλές ασθένειες αυτού του σώματος είναι και ο ταχύτατα αναπτυσσόμενος μουσουλμανικός «καρκίνος».

  Σε μας, όταν ένας άνθρωπός μας προσβάλλεται από την επάρατο νόσο και οι δυνατότητες της ιατρικής εξαντλούνται, εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες στο μοναδικό, τον Τρισυπόστατο Θεό μας με την ελπίδα ότι θα εισακουστεί η δέησή μας, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ Αυτόν, αρκεί να είναι προς το συμφέρον του ασθενούς, έτσι όπως το αντιλαμβάνεται η Κρίση Του.

  Στην περίπτωση της καρκινοπαθούς Ελλάδας, είμαστε σίγουροι ότι ο Θεός θα θεραπεύσει το σώμα της, απαλλάσσοντάς την από όλα τα μουσουλμανικά και άλλα καρκινώματα και όλες τις πηγές μολύνσεων και ασθενειών. Επειδή προγνώριζε ότι η απόγνωση, η ολιγοπιστία και η αποστασία στην εποχή μας θα περισσέψουν, δε μας άφησε απλώς να ελπίζουμε, αλλά ανέθεσε σε άξιους φίλους Του να μας ενημερώσουν και να μας προειδοποιήσουν με τις προφητείες τους για το σχέδιό Του, το οποίο προβλέπει την πλήρη ίαση της χώρας μας μετά όμως από μια οδυνηρή «εγχείρηση» χωρίς αναισθητικό, στο τέλος της οποίας θα έχει χωριστεί «η ήρα από το σιτάρι» και «θα ζήσει ο λύκος με το αρνί». Τα δε «ζιζάνια», όπως οι δυστυχείς αμετανόητοι μουσουλμάνοι θα καούν σαν το ξερό χορτάρι.

  Γι’ αυτό αδερφοί μου ας μην αγγίξει κανενός είδους απελπισία την καρδιά μας, διότι «η απελπισία φονεύει την ενέργεια που χρειάζεται για να λάβουμε στην καρδιά μας το Άγιο Πνεύμα», όπως έλεγε ο μακαριστός Στάρετς Σάββας ο Παρηγορητής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτά σκέφτομαι εδω και καιρό.. Και τώρα.. Τι κάνουμε; Πονάω για την Ελλάδα.. Τον αποχριστιανισμό.. Τους παράνομους μετανάστες διαφόρων αποχρώσεων, που πολύ φοβάμαι ότι όπως δείχνουν τα γεγονότα δεν έχουν φιλότιμο και μπέσα.. Που έχουν καταφέρει να πείσουν όλους τους Έλληνες το να δεχτούν ότι η αντικατάσταση τους είναι ανθρωπισμός.. Που όλους τους βαφτίζουν πρόσφυγες.. Που βλέπω άλλους να προσπαθούν φανερά να τα προωθούν αυτά, με το χαμόγελο της υποκρισίας στα χείλη, για να τελειώσουν την Ελλάδα,και λένε η Ευρώπη έχει πρόβλημα οι άνθρωποι είναι γέροι, χρειάζονται μετανάστες απο Ασία και Αφρική για να επιβιώσει το ασφαλιστικό.. Στην χώρα τους όμως λένε οι αυτοί οι εμείς και τους μετανάστες από την Αφρική τους έδιωξαν όλους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.