Ετικέτες

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΝΕΑ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ... ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ...

7 σχόλια:

 1. Ρε παιδιά πήρα και ξεφυλλισα το βιβλίο θρησκευτικών της Β λυκείου του γιου μου. Πιο οικουμενιστικο πεθαίνεις!!!! Όλες οι αγαπουλες μαζί με απόλυτο σεβασμό και "αγάπη", θεολογικοι λόγοι και αποσπάσματα γενικά από όλα. Έχει και λίγο από Άγιο Πορφύριο που μιλά για αγάπη στο Χριστό... αλλά λίγο όσο πρέπει!!! Φρικαρα!!! Ο Θεός να φυλάει όλα τα παιδιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ψάχνει ο Θεός με το κερί να βρει
   ποιος ΔΕΝ Τον ξέχασε,
   ποιος ΔΕΝ Τον εγκατέλειψε,
   ποιος ΔΕΝ Τον πρόδωσε.

   Διαγραφή
 2. Ξέχασα ότι εξυμνεί την άρση των αφορισμών από τον Πατριάρχη Αθηναγόρα!!!! και άλλα πολλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάρω μου εσύ είσαι η θεολόγος, η κόρη της Κας Αθηνάς;

   Διαγραφή
 3. Για να είμαι ειλικρινής πονάει η καρδιά μου, όταν βλέπω ανθρώπους υποψήφιους για τα καμίνια (της κόλασης). Βέβαια κι εγώ αν δεν ταπεινωθώ και δε μετανοήσω ειλικρινά, αυτή την κατάληξη θα έχω, αλλά τουλάχιστον παλεύω να αρέσω στον Κύριο για να με λυπηθεί και να με σώσει.

  ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να φαντάζομαι στην ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ κόλαση ούτε το Χίτλερ, ούτε το Μουσολίνι, ούτε τον Τσίπρα, ούτε το Ροκφέλερ, ούτε το Σόρος, ούτε το Τζακ τον αντεροβγάλτη, ούτε βέβαια την Κεραμέως με το τόσο διδακτικό επώνυμο.

  ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ρε παιδιά όσο υπάρχει ακόμα καιρός. Ο Κύριος είναι πρόθυμος να συγχωρήσει ακόμα και το αφεντικό σας, τον τέως Εωσφόρο και νυν σατανά και να τον αποκαταστήσει στην αρχική του θέση, αν του βάλει μετάνοια για 3 χρόνια. Πολύ περισσότερο εσάς που πατήσατε τη μπανανόφλουδα που σας πέταξε, ίσα ίσα για να γλιστρήσετε και να πέσετε στο φούρνο που καίγεται κι αυτός και όχι για 100 χρόνια, ούτε για 10000, αλλά για πάντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Το αυτεξούσιον του ανθρώπου είναι αληθώς πραγματικόν και τοσούτον
   μέγα, ώστε ούτε η θυσία του Ιδίου του Χριστού, ούτε η θυσία πάντων, όσοι ηκολούθησαν τον Χριστόν, δύναται να οδηγήση αναγκαστικώς εις την νίκην
   Ο Κύριος είπε: «Καγώ εάν υψωθώ εκ της γης (ήτοι όταν θα ανέλθω επί του σταυρού), πάντας ελκύσω προς Εμαυτόν» (Ιωάν ιβ’ ) Ούτως η αγάπη του Χριστού ελπίζει να ελκύση τους πάντας προς εαυτήν, και δια τούτο πορεύεται μέχρις άδου κατωτάτου Άλλ’ έτι και εις αυτήν την τελείαν αγάπην και την τελείαν θυσίαν τινές –άγνωστον ποίοι και πόσοι– δυνατόν να απαντήσουν δι’ αιωνίου απορρίψεως του Θεού: «Εγώ δεν θέλω»
   Και η φοβερά αύτη δυνατότης του αυτεξουσίου, γνωστή εις την πνευματικήν πείραν της Εκκλησίας, ωδήγησεν εις την απόρριψιν της ιδέας των ωριγενιστών, τουτέστιν απόρριψιν εισέτι και «θείας» τινός αιτιοκρατίας (determinism)"
   Άγιος Σιλουανός ο Αθωνίτης
   https://www.inanthermi.gr/perithelimatostheou/

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.