Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019

Σεβασμιώτατε πάταξον μέν, ἄκουσον δέ!

  ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟ!

Υ.Σ.

Αρκετοί μητροπολίτες αυτοπαρουσιάζονται ως "νεωτεριστές" για να συγκινήσουν αυτούς που επηρρεάζουν καταστάσεις για την εκλογή του επόμενου Αρχιεπισκόπου... Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει Άλλος...

Σεβασμιώτατε πάταξον μέν, ἄκουσον δέ!

6 σχόλια:

 1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ) ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ!!! ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΤΙ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑΥΜΑΤΑ,ΤΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΑΚΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ...ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ...ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μετά λέτε να έχουμε ελπίδα; ο απλός λαός από που να κρατηθεί; από τους πολιτικούς ή από τους δεσποτάδες; τι να σου κάνει μετά η ιδιωτική πρωτοβουλία; και αυτή έχει ένα όριο αν δεν υπάρχει σύμπνοια με κάποιον ανώτερο. Ενας ακόμη λόγος να επισπεύσουν τα γεγονότα. Ο Θεός να μας λυπηθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο λαός να κρατηθεί από το ...φουστάνι της Παναγίας.
   Όταν βλέπεις να εμφανίζονται απλοί Έλληνες να υπερασπίζονται τα όσια και ιερά απέναντι σε θηρία, μόνο απο ελπίδα μπορείς να γεμίζεις!
   Πρόκειται για την μαγιά που έλεγε ο γερό-Παΐσιος...

   Διαγραφή
  2. Μιλάω με κάποιον ψάλτη σε κάποια ενορία (δηλαδή μέσα στην εκκλησία πολλά χρόνια ενεργά), και αρχίζω να του λέω (μπροστά σε άλλους στην παρέα) για τις νέες ταυτότητες, ένα σωρό επιχειρήματα, τόσο νομικά, όσο και πνευματικά. Κατάληξη: Μου λέει: "εννοείτε ότι θα την πάρουμε τη νέα ταυτότητα" .... απαντάω "εννοείτε ότι δεν θα την πάρουμε". Αυτός επαναλαμβάνει ακόμη μία φορά πιο έντονα το ίδιο, και εγώ επίσης απαντάω το ίδιο. Δυστυχώς η εποχή μας είναι "ο σώζων εαυτόν σωθείτω".

   Διαγραφή
 3. Συγνώμη,αυτή η "δηλωση" του Αλεξανδρουπόλεως δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας;

  https://m.youtube.com/watch?v=6be_Mn_QidI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μας κούφανες... ή μάλλον αυτός μας κούφανε. Δεν το είχα δει.

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.