Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Η Τουρκία επιδιώκει να γονατίσει Κύπρο και Ελλάδα χωρίς πόλεμο

 «Με δυο λόγια: Η Τουρκία απειλεί, αλλά δεν θα διαβεί τον Ρουβίκωνα. Όχι πριν από την επίσκεψη Πομπέο και, πιθανότατα, Λαβρόφ μέσα στο φθινόπωρο στην Αθήνα. Πομπέο και Λαβρόφ δεν έρχονται προφανώς για να επικυρώσουν τα τετελεσμένα Ερντογάν. Έρχονται για να ανακοινώσουν εκ του σύνεγγυς τις αποφάσεις τους για την περιοχή και ειδικά για τη χώρα μας.»

 

Η Τουρκία επιδιώκει να γονατίσει Κύπρο και Ελλάδα χωρίς πόλεμο

7 σχόλια:

 1. Ναι μωρέ, δεν θα γίνει τίποτα. Ένας Τούρκος λοχαγός του 74 περιέγραφε σε βιβλίο που έγραψε χρόνια μετά όταν αποστρατευτηκε ως στρατηγός ότι οι εληνοκυπριοι έβλεπαν τα τουρκικά τανκς να περνάνε και δεν το πίστευαν. Έτσι είναι. Χαιντε τώρα, ωραίος καιρός, ωραίος καφές ωραίος μισθός, να μη χαλάσει η ατμόσφαιρα, ας γράψω κάτι θετικό θετική σκέψη ρε, ναι ρε, θετική σκέψη, τι μας έχουν κάνει οι Τούρκοι μωρέ, τίποτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ξέχασες τα ωραία τούρκικα σίριαλ
   ασυγχώρητος

   Διαγραφή
  2. Εν μέρει έχεις δίκιο και η στρατηγική των Τούρκων είναι αντιγραφή της στρατηγικής του Μέγα Αλέξανδρου στο πέρασμα του Υδάσπη.
   Θεωρώ ότι οι αρμόδιοι του στρατεύματος, σε συνεννόηση με την ΕΥΠ, θα αξιολογήσουν την κατάσταση.
   Ο λαός όμως να βιώνει ένα καθημερινό τσίτωμα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, κοντά στα άλλα νομίζω ότι δεν οδηγεί πουθενά.

   Διαγραφή
  3. Επίσης, οι τότε αρμόδιοι στρατιωτικοί, είχαν πάρει οι αφελείς διαβεβαιώσεις από τους αμερικανούς - οι οποίοι γνωστοί για την αξιοπιστία τους... - ότι οι Τούρκοι κάνουν ασκήσεις...

   Διαγραφή
 2. Προσωπικά, δεν αναλίσκομαι σε αναλύσεις και προβλέψεις. Μου αρκεί η δέσμευση του Θεού:

  "Μυστικά μεταφέρονται τα λόγια Μου, σε ανθρώπους ευλαβείς για το πώς θα κινηθούν προκειμένου να στηρίξουν το έθνος τους και μέχρι να τους αναδείξω Εγώ στις κατάλληλες θέσεις, δεν θα επιτρέψω να σας χτυπήσουν οι αλλόθρησκοι εχθροί.

  Όσοι ηγούνται τώρα, έχουν πολύ αλαζονεία και ενώ δεν θα ήθελαν να κάνουν κακό στη χώρα τους, θα το έκαναν άθελά τους, λόγω του εγωισμού τους, αφού γι’ αυτό θα μπορούσαν να γίνουν εύκολη λεία στα χέρια των οπαδών του Εωσφόρου"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΕΥΑΡΕΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ

   Αν θέλουμε πράγματι να ευαρεστήσουμε το Θεό και να συνάψουμε την τρισμακάριστη φιλία μαζί Του, ας παρουσιάσουμε το νου μας γυμνό σ’ Αυτόν, χωρίς να σέρνομε μαζί μας κανένα πράγμα του αιώνα, ούτε τέχνη, ούτε νόημα, ούτε τέχνασμα, ούτε δικαιολογία, ακόμη και αν γνωρίζομε όλη τη σοφία του κόσμου.

   Γιατί αποστρέφεται ο Θεός εκείνους που προσέρχονται σ’ Αυτόν με οίηση και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και τρέφονται από την κενοδοξία και είναι φουσκωμένοι από αυτήν. Σωστά είπαν μερικοί ερμηνευτές, ότι η μάταιη οίηση τρέφει και φουσκώνει τον άνθρωπο.

   Άγιος Ιωάννης ο Καρπάθιος

   Διαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.