Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

Πόρισμα Ἀστυνομίας Κύπρου: Ἀθῶος ὁ Μητροπολίτης Μόρφου! Κατέπεσαν οἱ δημοσιογραφικὲς συκοφαντίες!

1 σχόλιο:

 1. "Προσέρχεσαι να ανταγωνιστείς με αυτούς που είναι έξι χιλιάδων (6.000) ετών*. Η αντιλογία σου γίνεται γι' αυτούς αφορμή προετοιμασίας, με την οποία θα μπορέσουν να σε χτυπήσουν, αφού είναι δυνατότεροι από τη σοφία σου και τη φρόνηση σου. Αλλά ακόμα κι αν τους νικήσεις, ο ρύπος των λογισμών τους μολύνει τη διάνοιά σου και η οσμή της δυσωδίας τους διατηρείται πολύ καιρό στην όσφρησή σου"

  Αββάς Ισαάκ ο Σύρος, "Λόγοι ασκητικοί (Λόγος ΛΓ', 13-15)


  *Έζησε ο άγιος ούτος, αρχομένης της εβδόμης από κτίσεως κόσμου χιλιάδος, το οποίο εξάγεται από κάποιο χωρίου του τριακοστού τρίτου λόγου, όπου περί των δαιμόνων λέγει ούτως, «εξ εναντίας γαρ τούτων (των δαιμόνων), των εχόντων εξακισχιλίους χρόνους εισφέρεις εαυτόν δογμάτισε» από αυτό γίνεται φανερό, ότι όταν τον λόγον έγραφε, υπήρχε ήδη τελειωμένο το από κτίσεως κόσμου εξακισχιλιοστόν έτος.

  http://www.saint.gr/3534/saint.aspx

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΥ: Το κείμενο αυτό γράφτηκε γύρω στα 500 μ.Χ. Άρα η ηλικία αυτών που ήταν 6.000, τώρα είναι 7.500 ετών. Άρα, όντως βρισκόμαστε στο "Μεσασμό του 8ου αιώνος" από καταβολής κόσμου στον οποίο αναφέρεται ο Άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης στην προφητεία του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ σχολιάζετε με ευπρέπεια. Η ευθύνη του σχολίου βαραίνει εσάς και μόνο.