16/6/19

Καλά ρε Ταγίπ, δεν παρακολουθείς τι είπε ο Όσιος;

Ο Ταγίπ λέει τα δικά του αλλά δεν ξέρει ότι...

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος16/6/19, 7:39 μ.μ.

  Συνήθως πέφτω έξω, όμως δεν το βλέπω για φέτος, εκτός αν τα σημάδια που μέχρι τώρα γίνονται με αργούς ρυθμούς αρχίσουν να πραγματοποιούνται γρήγορα. Είναι και άλλα να γίνουν, εκτός αν ο Θεός λόγω προσευχών εμποδίσει να γίνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος16/6/19, 8:47 μ.μ.

   Θα ρθει ξαφνικά... μας είπε ο Άγιος Κοσμας ο Αιτωλός.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/6/19, 12:42 μ.μ.

   Αγαπητε αδελφε, θα ειχες την ευγενη καλωσυνη να μας αναφερεις πως εικαζεις οτι δεν θσ γινουν τα Γεγονοτα φετος ? Διοτι γυρωμας ακουμε απο επωνυμους και σοβαρους ανθρωπους εντελως διαφορετικα πραγματα...

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/6/19, 10:13 μ.μ.

   Όπως είπα πέφτω έξω και δεν έχω κάποιο χάρισμα και μεταξύ μας δεν είμαι και πολύ σοβαρό άτομο για να έχουν βαρύτητα αυτά που λέω, σκέψεις κάνω. Απλά από τα προφητικά, αν τα καταλαβαίνω σωστά, τα δύσκολα οικονομικά δεν έχουν έρθει για τους πολλούς (τουλάχιστον από αυτά που βλέπω σε κινητά, διακοπές κλπ), οι πλειστηριασμοί, οι αποκαλύψεις στη βουλή (άρα πρέπει να είναι ανοιχτή η βουλή) επομένως πάμε για μετά τις εκλογές και άρα θα περάσει το καλοκαίρι αλλά ξέρουμε ότι η επίσημη πτώχευση θα είναι καλοκαίρι. Κάπως έτσι τα σκέφτομαι. Επίσης βλέπουμε ότι τα γεγονότα δεν τρέχουν αλλά όλα γίνονται σταδιακά, με εξάρσεις και υφέσεις. Αν σκεφτούμε επίσης πόσα χρόνια πριν είχε προειδοποιήσει ο Θεός τον Νώε... Από τη μία δίνονται ευκαιρίες επιστροφής από την άλλη δοκιμάζεται η πίστη. Όπως μας είπε ο γ. Ιωσήφ, την ακρίβεια του χρόνου δεν την δίνει ο Θεός. Επίσης μας έχουν πει και σε κάποιο βαθμό το έχουμε δει στη καθημερινή μας ζωή και σε αγίους: οι προσευχές μπορεί να αλλάξουν την πορεία πραγμάτων. Θα δούμε, βέβαια.

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.