24/5/19

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΟΥ BLOG "ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ"!


Αργήσαμε να το ανακαλύψουμε αλλά ποτέ δεν είναι αργά!

Έχουν γνώση αρκετοί και σε κρίσιμες θέσεις άνθρωποι για το τι πρέπει να κάνουν όμως πρέπει να ξυπνήσει, έστω στο παρά ...ένα ο καθένας και να ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ! 

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ!

ΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!


4 σχόλια:

 1. Παντως δείτε τι γράφουν στο συγκεκριμενο blog. Ψηφιζουμε μικροσκοπικά κόμματα

  "ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ.

  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ, ΤΟΥ... 0,5% ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΧΑΟΣ ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ! ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ !

  Τα άκυρα, ΔΕΝ επηρεάζουν την διαμόρφωση των ποσοστών των κομμάτων. Είναι συνάμα όμως, μια σοβαρότατη πολιτική πράξη εθνικής αντίστασης και ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Τα λευκά και η αποχή από την άλλη, υποβοηθούν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Τα μεν λευκά, επηρεάζουν (προς τα άνω μάλιστα) τα ποσοστά των κομμάτων και δηλώνουν άγνοια ή αμηχανία. Η δε αποχή, εκλαμβάνεται ως αδιαφορία για τα κοινά και αφήνει ανενόχλητους τους λαθροεισβολείς μουσουλμάνους, να πάνε και να ψηφίσουν -όλοι τους- Τσίπρα. Α Ν Ε Ν Ο Χ Λ Η Τ Α. Ψηφίζουμε ΑΚΥΡΟ λοιπόν. Είναι όλοι τους προδότες, άχρηστοι ή ηλίθιοι. Για ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΧΑΟΣ, ψηφίζουμε μικροσκοπικά κομματίδια τού... 0,5%. Είναι μια ΕΥΦΥΗΣ επιλογή"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θέλετε να απέχουμε δηλαδή;
   Θέλετε να ρίξουμε λευκό μήπως;
   Θέλετε να ψηφίσουμε ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΧΑ - ΚΚΕ - ΛΕΒΕΝΤΗ - ΚΑΜΜΕΝΟ - ΠΟΤΑΜΙ - ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ και δεν συμμαζεύεται;
   Προτιμούμε να δώσουμε το παρόν, ως οφείλουμε, ψηφίζοντας κάποιο μικροσκοπικό κομματίδιο όπως το ΑΓΡΟΤΙΚΟ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ παραδείγματος χάριν...
   Ή άκυρο. Γιατί όχι; ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ είναι...

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος24/5/19, 8:27 μ.μ.

  Και τα άκυρα και τα λευκά ΔΕΝ προσμετράωνται στο αποτέλεσμα οπότε ΚΑΙ ΤΑ ΔΎΟ βοηθούν αναλογικά ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ και Κυρίως τα ΜΕΓΆΛΑ!!! ΨΆΞΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΊΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είπαμε. Ψηφίστε μικροσκοπικά κομματίδια τού 0,5% αν θέλετε. Ελληνικά τα λέμε ρε παιδιά. Ελληνικά.

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.