24/5/19

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!


Η συμμετοχή των κομμάτων που ανήκουν στον πατριωτικό χώρο, στις ευρωεκλογές θεωρώ ότι είναι η απόλυτη αυτοαναίρεση!
Κανένα εθνικό συμφέρον δεν εξυπηρετείται μέσα στην Ε.Ε.!

Το μόνο άνθρωπο που πιστεύω ότι θα άξιζε να στείλουμε στην Ευρωβουλή, έτσι από διάθεση να τους ανακατέψουμε είναι

 ...η Ζωή Κωνσταντοπούλου!
Παρ' όλο που διαφωνώ με πολλές θέσεις της που κινούνται πλησίον του ΣΥΡΙΖΑ και πλήττουν την ταυτότητά μας, εντούτοις είναι η μόνη που έχει ασχοληθεί με το θέμα του ΧΡΕΟΥΣ και των ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ, με επιτροπές της Βουλής, εκδίδοντας τεκμηριωμένα πορίσματα!

Θεωρώ ότι είναι η μοναδική πολιτικός που έχει και το σθένος και την κατάρτιση και την ισχυρή προσωπικότητα να πάει στην Ευρωβουλή και να τους τα "χώσει" κατάμουτρα, με το μοναδικό της τρόπο!
Όχι ότι θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων αλλά θεωρώ ότι ο ελληνικός λαός αισθάνεται την ανάγκη, να ακούσει κάποιον Έλληνα πολιτικό να καταθέσει την αλήθεια κατάμουτρα στους νεοναζί της Ε.Ε. με στοιχεία, τεκμηριωμένα.

Οι άλλοι ας κρατήσουν δυνάμεις για να αναστήσουμε την Ελλάδα εκ των έσω, εντός ολίγου που θα καταρρεύσει η μεταπολιτευτική συμμορία... 
Ας μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις: 
εντός της Ευρωβουλής κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα!


Μας διαβεβαιώνει γι' αυτό κι ο ...δεσμοφύλακας Γιούνκερ:

Γιούνκερ: «Με την ψήφο δεν θα αλλάξετε τίποτα»!!!
Δείτε και:

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ...ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!


9 σχόλια:

 1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ:

  "ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;"

  ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
  ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα διαφωνήσω εδώ. Οποιος ψάξει θα δει ότι υπάρχουν πολλοι χριστιανοί πατριώτες σε μια παράταξη...Και αυτη η παραταξη είναι η "Ελευθερη Πατρίδα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος24/5/19, 8:29 μ.μ.

  Μας κουφανες Φίλιππε σήμερα...

  «Αντίθετος1972»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις άρχισαν τα μνημόνια της αριστεράς....ενώ παρουσιαζόταν πολέμια των μνημονίων και της προδοσίας του Τσίπρα...τον συνάντησε στη Βουλή και του έδωσε κάτι φιλιά που με έπεισε πόσο θυμωμι ήταν για την.προδοσία.....
  Διαίρει και βασίλευε.... Αυτό είναι το σχέδιο τους για να μην βγει παράταξη που δεν θέλουν. Το παίζουν τόσοι πολλοί πατριώτες που διαιρούν το λαό και δεν θα βγει κανένας...αντί να βάλουν πρόσωπα κοινής αποδοχής και να ρίξουν τους προδότες. Οπότε μην ελπίζουμε σε κάποιο κόμμα,δεν θα πάρει την προβολή που πρέπει από την τηλεόραση και θα μοιραστούν οι ψήφοι στα πολλά κόμματα....Με πείθει η ελεύθερη πατρίδα αλλά ποιος θα την ψηφίσει;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/5/19, 6:32 μ.μ.

   ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.
   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.

   Διαγραφή
 5. Ενδιαφέρον το σκεπτικό. Αλλά νομίζω ότι ήδη έχουμε πει τα επιχειρήματά μας και τις μελέτες μας για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Όσο οι γερμανοί είναι οι ισχυροί μπορούν να αρνούνται τα πάντα. Σαν να δανείζω μαφιόζο και μετά πάω να του ζητήσω πίσω τα λεφτά. Υπάρχει περίπτωση να τα πάρω πίσω; Η μόνη περίπτωση είναι να τον έχουν βάλει στην φυλακή και μετά να διεκδικήσω κομμάτι της περιουσίας του και πάλι μόνο στην περίπτωση που έχει χάσει αυτός την όποια υποστήριξη εκτός φυλακής.

  Η μόνη περίπτωση να γλυτώσουμε μια και καλή από αυτούς είναι να προετοιμαστεί η χώρα για πόλεμο πολυετή. Δηλαδή πολλά αποθέματα τροφίμων πυρομαχικά κλπ. Ακόμα και να κόψουν τις κάνουλες να μπορούμε να συντηρήσουμε τον λαό. Αν τολμήσουν να μας ζορίσουν και άλλο να πάρουμε άλλον δρόμο. Όσο ξέρουν ότι μας έχουν στο χέρι μπορούν να μας πατήσουν όσο θέλουν αυτοί. Και μίλησα για πόλεμο γιατί πάντα είχαν τους τούρκους ως τον μπαμπούλα μας. Αν δεν ήταν ο Ερντογάν θα είχαμε πάει στο 7ο μνημόνιο, μην το ξεχνάμε αυτό. Μας έχουν ανάγκη γι αυτό και δεν μας σκοτώνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ἂς προσέξουμε πολὺ σὲ αὐτὲς τὶς ἐκλογές. Τὸ μήνυμα ποὺ θὰ δώσουμε πρέπει νὰ εἶναι πνευματικό. Μᾶς λένε ὅτι ἡ Ἐκκλησία πρέπει νὰ σιωπήσει. Δὲν εἶναι δουλειά της νὰ ταράζει τὸν κόσμο. Εἶναι ὅμως ἀποστολή της νὰ ἀφυπνίζει.

  Γι’ αὐτὸ καὶ τώρα εἶναι ἡ ὥρα ποὺ πρέπει νὰ μιλήσει. Ἂν πάλι σιωπήσουμε, τότε «καὶ οἱ λίθοι κεκράξονται». Δὲν ἀντέχουμε ἄλλο. Ἔχει ἀποστρέψει τὸ πρόσωπό του ὁ Θεὸς ἀπὸ πάνω μας. Νοιώθουμε ἐντελῶς ἀβοήθητοι σὲ ἕναν κατήφορο χωρὶς τέρμα. Θέλουμε τὸ φρένο τῆς παρουσίας τοῦ Θεοῦ στὴ ζωή μας. Καὶ αὐτὸ ἔχει νὰ κάνει μὲ τὴν ψῆφο μας.

  Ἐμπιστευόμαστε μόνον ἀνθρώπους ποὺ πιστεύουν στὸν Θεό, ποὺ τιμοῦν τὴν ἱστορία καὶ τὶς παραδόσεις μας, ποὺ σέβονται τὸν ἑαυτό τους, ποὺ ἀγαποῦν τὴν Ἑλλάδα πάνω ἀπὸ τὰ συμφέροντά τους, πρόσωπα τίμια καὶ μὲ σεβασμὸ στὴν ἱερὴ παρακαταθήκη ποὺ κληρονομήσαμε καὶ ὄχι μὲ ὑποτέλεια στὴν ἄθλια ταυτότητα ποὺ μᾶς κατασκευάζουνε.

  † Ο Μεσογαίας καὶ Λαυρεωτικῆς Νικόλαος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.