31/5/19

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ"Πριν λίγη ώρα μιλήσαμε με τον νυν ιερέα του χωριού Νεοχώρι Σιντικής Σερρών, π. Αναστάσιο ο οποίος, φέτος που συμπληρώνονται τα δέκα χρόνια από την κοίμηση του παπα-Γιάννη Καλαΐδη, σκοπεύει να διοργανώσει κάποιες σχετικές εκδηλώσεις.

Ανάμεσα σε αυτές, θέλει να επανεκδώσει και το βιβλίο του παπα-Γιάννη, με τίτλο "ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ" το οποίο σας προσφέραμε παλαιότερα από το παρόν blog και το οποίο μας παραχώρησε η κόρη του Θεοδώρα Μπουμπλέκα:
https://www.scribd.com/doc/107096321/%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%98%CE%95%CE%A3%CE%97-%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%91%CE%A3-%CF%80-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%90%CE%B4%CE%B7%CF%82#download

Επειδή το βιβλίο έχει εξαντληθεί και δεν έχει κρατηθεί ηλεκτρονικό αρχείο από την εκδοτική μονάδα που το είχε εκδώσει έτσι ώστε να επανεκδοθεί, θα θέλαμε έναν εθελοντή ο οποίος θα προσφερθεί ώστε να το δακτυλογραφήσει και να μας το αποστείλει σε μορφή doc (WORD) για να το στείλουμε στον π. Αναστάσιο, για να προχωρήσει άμεσα στην επανέκδοσή του το συντομότερο.

Όποιος προδιατίθεται, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο email:


kaysokalivitis@gmail.com


Επειδή, η επανέκδοση του βιβλίου θα έχει κάποιο κόστος που για την μικρή ενορία του Νεοχωρίου, ανάμεσα στα άλλα έξοδα για τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει, ίσως είναι δυσβάσταχτο, σκεφτήκαμε και λάβαμε και την άδεια του π. Αναστάσιου έτσι ώστε να προτείνουμε, εάν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα και θέλει να χρηματοδοτήσει την - μερική ή ολική - επανέκδοση του βιβλίου του παπα-Γιάννη ή και των εκδηλώσεων γενικότερα που θα γίνουν στην μνήμη του.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο παραπάνω email κι εμείς θα σας φέρουμε σε επαφή με τον π. Αναστάσιο.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι - όπως μας ενημέρωσε η κόρη του παπα-Γιάννη, Θεοδώρα Μπουμπλέκα - το βιβλίο, το "κατέβασαν" από το ίντερνετ κάποιοι Ρουμάνοι που έλαβαν την άδεια από την οικογένεια και το εκδώσανε στην Ρουμανία όπου έχει μεγάλη ανταπόκριση!

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑ ΣΚΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.