13/5/19

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ


«Και έδειξε με την εικόνα αυτή την αχίλλειο πτέρνα του. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει να χάνει. Δεν ξέρει τι θα πει ήττα και επομένως δεν ξέρει να τη διαχειρίζεται. Από μικρός έχει μάθει να ζει σε καθεστώς προστασίας. Ασφάλειας. Πλάτης. Αυτή είναι η αιτία της θρασύτητάς του.
Η άμυνά του στην ήττα είναι η μεταμόρφωσή του σε καλό παιδί. Για να πετύχει την ευμενή μεταστροφή του δυνατότερου ή του τιμωρού του. Αυτό έκανε το 2015 με την κ Μέρκελ και αυτό κάνει εδώ και 4 χρόνια με όσους ισχυρούς συναναστρέφεται. Είτε μέσα στη χώρα, είτε έξω. Σ αυτούς παριστάνει το καλό παιδί. Στους εδώ πολιτικούς του αντιπάλους πουλάει νταηλίκι. Γιατί τον παίρνει.»
(...)
Ο κ Τσίπρας χτες έδειξε ότι είναι γυμνός. Και ότι είναι ανίκανος να διαχειριστεί μια ήττα. Αυτό είναι καλό για τους πολιτικούς του αντιπάλους, αλλά μπορεί να είναι και επικίνδυνο για τη Δημοκρατία. Γιατί ένας πολιτικός που δεν ξέρει να χάνει μπορεί να καταφύγει σε οποιαδήποτε εκτροπή. Ο κ Τσίπρας μας έχει δείξει ότι δεν έχει ούτε ηθικούς φραγμούς ούτε δημοκρατικές ευαισθησίες. Αυτό ας το έχουν υπ όψιν τους και οι πολιτικοί του αντίπαλοι και ο λαός. Στο κάτω κάτω η Δημοκρατία του λαού είναι. Δεν είναι κανενός κ Τσίπρα.


Όλο το εύστοχο κείμενο ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφεται μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.