23/2/19

«Ξεσπιτώνουμε τους Έλληνες γιατί μας καίνε με το κανδήλι που ανάβουν στα εικονοστάσια των κατοικιών τους»

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/2/19, 8:49 μ.μ.

  Ο σατανάς ΠΑΤΑ όπου βρίσκει ΚΕΝΑ.
  Αυτά τα ΚΕΝΑ του τα ΔΙΝΟΥΝ οι ίδιοι οι άνθρωποι, διότι ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ και ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ.

  Ο ίσιος ο σατανάς (ΧΩΡΙΣ την άδεια του Θεού) είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, όπως σαφέστατα αναφέρεται στην Αγία Γραφή ΚΑΙ στους βίους των Αγίων.

  Πριν από κάποια χρόνια, ένας γνωστός μου Αγιορείτης Ηγούμενος προσευχόταν τη νύκτα στο κελί του, έχοντας αναμμένο ένα κερί.
  Το παρουσιάστηκε ο σατανάς και είπε απειλητικά στον Ηγούμενο: ήρθα να σε πνίξω (σκοτώσω).
  Ο Ηγούμενος, πολύ έμπειρος στην Πνευματική ζωή, είπε στον σατανά: αν σου έδωσε εξουσία ο Θεός, σκότωσε με. Αν όμως δεν σου έδωσε εξουσία, τότε ΔΕΝ μπορείς ούτε να σβήσεις αυτό το κερί.
  Ο σατανάς προσπάθησε να σβήσει το κερί αλλά ΔΕΝ μπόρεσε να το σβήσει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/2/19, 8:54 μ.μ.

  13ος ΨΑΛΜΟΣ (για φοβερό δαιμόνιο, διαβάζεται 3 φορές την ημέρα x 3 ημέρες)
  "Είπεν άφρων εν καρδία αυτού ..."

  Σύμφωνα με το προσευχητάριο του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος23/2/19, 9:02 μ.μ.

  Στον αντίποδα του καταραμένου δαίμονα υπάρχει Ο ευλογημένος ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

  «Ο άγγελος του σπιτιού προστατεύει τον ιερό αυτό χώρο που στεγάζει τις εικόνες του Θεού, αλλά και όσους ζουν μέσα σ’ αυτό, ακόμη και αν δεν έχουν λάβει το Άγιο βάπτισμα, όπως είναι τα αβάπτιστα παιδιά των χριστιανών, αλλά και όσους ζουν σύμφωνα με τους νόμους του Θεού, αλλά δεν γνώρισαν ακόμη την ορθή πίστη. Δεν επιτρέπει στα πονηρά πνεύματα να μπουν μέσα και να πειράξουν την οικογενειακή θαλπωρή, αν οι ίδιοι οι κάτοικοι του χώρου δεν το επιτρέψουν με τη ζωή τους. Είναι διατεταγμένος από το Θεό, κάθε άγγελος που προστατεύει ένα σπίτι, αν δει στις ψυχές των ανθρώπων, απλότητα και ευγένεια, στοιχεία που δηλώνουν πως είναι παιδιά δικά Του, όχι απλά να προστατεύουν αυτόν τον οίκο από πονηρά πνεύματα, αλλά να απομακρύνουν και φθονερούς ανθρώπους σταλμένους από τον Εωσφόρο, που θα ήθελαν να μπουν και να κάνουν κακό.

  Μα πόση εξουσία δίνετε εσείς οι άνθρωποι στον σατανά να σας πειράξει μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, όταν του χτίζετε τον θρόνο και από κει τον αφήνετε να μολύνει σιγά-σιγά τις αισθήσεις σας και να καταστρέφει την ψυχή σας, δίχως να βλέπετε τις πληγές που σας επιφέρει! Και το φοβερότερο είναι πως τον αφήνετε όλο και πιο πολύ να σας απομακρύνει από τον Ουράνιο Πατέρα σας και από την χάρη του Παναγίου Πνεύματος.

  Οι άγγελοι των σπιτιών χαίρονταν όταν έβλεπαν παλαιότερα την οικογένεια ενωμένη να προσεύχεται στο εικονοστάσι και να δοξάζει το Θεό. Οι ίδιοι μετέφεραν ο καθένας την ευωδία των προσευχών των ανθρώπων του οίκου που προστάτευαν και την ανέβαζαν στον θρόνο του Θεού, ζητώντας από τον Δημιουργό τους να στείλει περισσότερη θεία χάρη στο σπίτι αυτό. Και ο Θεός άκουγε τις ικεσίες τους και όλο και πιο πολύ ευλογούσε τον οίκο που Τον δόξαζε.

  Μα σήμερα λίγοι είναι οι άγγελοι που φτάνουν στον θρόνο Του Θεού, αφού τα χέρια τους είναι άδεια από προσευχές και ευχαριστήριους ύμνους. Γι’ αυτό όταν βλέπουν κοντά στο σπίτι που προστατεύουν, άλλους αγγέλους να χαίρονται επειδή αυτοί φυλάνε θεοσεβούμενους ανθρώπους, ταπεινά εκλιπαρούν να προτρέψουν και να φωτίζουν τους ανθρώπους που ζουν εκεί να παραδειγματίσουν και τους δικούς τους, αφήνοντας να φανούν οι ευλογίες που τους στέλνει ο Θεός. Μα πόσο πάλι θλίβονται όταν ζηλόφθονα φέρονται οι δικοί τους προστατευόμενοι, βλέποντας την χαρά των συνανθρώπων τους, αντί να ωφεληθούν από τις ευλογίες που τους δίνει ο Θεός σαν ανταμοιβή για την θεοσεβούμενη ζωή τους.

  Αγαπημένα παιδιά του Θεού, να ξέρετε προς παρηγοριά και δύναμη δική σας, πως έχει δοθεί εντολή σε κάθε άγγελο φύλακα σπιτιού, στα εφιαλτικά χρόνια που ήδη ξεκίνησαν, όσα σπίτια επαναφέρουν το θρόνο του Θεού, εγκαταστήσουν το εικονοστάσι και το προσευχητάρι τους με όλες τις ευλογημένες συνήθειες ευλάβειας προς τον Ουράνιο Πατέρα μας, να προστατέψουν τα σπίτια αυτά και να φροντίσουν θαυματουργικά ώστε να μην τους λείψουν τα απαραίτητα υλικά αγαθά. Επίσης τους έχει δοθεί η άδεια να διατηρούν την ειρήνη και τη γαλήνη του σπιτιού και να μην επιτρέψουν στο σατανά να σπείρει μέσα σ’ αυτό, την ταραχή και τον εφιάλτη που θα επικρατεί παντού».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος23/2/19, 9:14 μ.μ.

  Με την ευκαιρία να πούμε και το άλλο: Τα ανώμαλα σύννεφα αυτά που σχηματίζονται από chemtrails θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς ως "χνώτα του αντιχρίστου". Είναι κάτι σαν "αεροπλανοφόρα" του σατανά από όπου εφορμούν οι δαίμονες κατά των ανθρώπων.

  Εννοείται ότι τα σύννεφα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τα θεϊκά σύννεφα που έφερναν πριν από 20 και πλέον χρόνια φυσιολογικές βροχούλες και μοσχοβολούσε ο τόπος.

  Προς πιστοποίηση των παραπάνω παραθέτω απόσπασμα από ποίημα της Γερόντισσας της Αττικής

  "Μαζεύτηκαν τα σύννεφα, επάνω απ' την Ελλάδα μπόρα έρχεται δυνατή και φεύγει η λιακάδα.
  Μαύρος θα γίνει ο ουρανός φεύγει η προστασία, φεύγουν πια οι Αρχάγγελοι, κι έρχονται τα θηρία
  πήρε εντολή ο διάβολος, πήρε την εξουσία να βασανίσει τη χώρα αυτή, με πείνα κι αναρχία
  του έδωσα το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει γιατί η αμαρτία σας όλα του τα επιτρέπει..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος25/2/19, 8:48 π.μ.

  ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΡΡΗΣΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.