27/2/19

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ! Ή ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ:

ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ!

ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!

Καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κα Όλγας Γεροβασίλη στην Σχολή Πυροσβεστών: «Σταματήστε να μας βάζετε να κάνουμε τον «στόχο» για να δείχνουν κοινωνικό πρόσωπο αυτοί οι οποίοι νομοθετούν κάθε μέρα εναντίον του ελληνικού λαού»

6 σχόλια:

 1. Παραμυθια για ξεκαρφωμα....Για ένα μισθουλάκο ,θα συνεχίσουν να σας δέρνουν.Βαράτε τους αλύπητα μέχρι να πούν φτάνει...Και τότε κρεμάστε τους για παραδειγματισμό στους επόμενους.Ευγένειες τέλος._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/2/19, 9:36 π.μ.

   διασπορά μίσους.
   Διαίρει και βασίλευε...

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/19, 3:28 μ.μ.

   Αυτά δίδαξε ο Χριστός? Αυτό είναι Χριστιανισμό Ορθοδοξία? Κρεμαστε τους? Συγνώμη αλλά δε μιλάς σαν Ορθόδοξος Έλληνας! Αλλά σαν βάρβαρος Συγχαρητήρια κάτι τέτοιες εκφράσεις και συμπεριφορές αμαυρώνουν τον αγώνα των Ελλήνων πραγματικών πατριωτων. Και στο κάτω κάτω αυτούς που μας κυβερνάει εσείς - εμείς τους ψηφίσαμε - τε. Όχι οι Αστυνομικοί! Κάνω λάθος?

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/19, 8:17 π.μ.

   Το όνομα αυτού που σχολίασε με μίσος όντως δεν παραπέμπει σε Έλληνα αλλά σε βάρβαρο. Επίσης χρησιμοποιεί το τρίτο πρόσωπο λέει θα συνεχίσουν να ΣΑΣ δέρνουν. Τώρα ελπίζω να καταλαβαίνετε όλοι και συ Φιλιππε ποιος υποκινει το μίσος και πέφτουμε στην παγίδα τους. Ηρεμία και υπομονή θα φύγουν και δεν θα ματαξαναγυρισουν το ψευτορωμεικο.!!

   Διαγραφή
  4. ΈΛληνας σκασμένος είναι.
   Τώρα ζει στο εξωτερικό.

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.