23/2/19

Όταν το σχολείο αποβάλλει τον Θεό και αμφισβητεί τις παραδοσιακές αξίες

16 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/2/19, 11:06 μ.μ.

  Μητροπολίτης Ναυπάκτου, Ιερόθεος: “Η πάλη του ανθρώπου με το Θεό”.

  https://www.youtube.com/watch?v=pllG8jLtF6Q

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος24/2/19, 1:21 μ.μ.

  Κάποιοι το χλευάζουν αλλά αν ο Θεός δίνει προφητείες, ποιοι είμαστε εμείς να σταματούμε τη διάδοσή τους;
  Και για τη γνωστή γερόντισσα έλεγαν για πλάνη, μετά βγήκε ο μ. Μόρφου κλπ.
  Αυτά που βγάζει το οιμος γιατί δηλ. να μην είναι από τον Θεό; Το οιμος όσο το έχω παρακολουθήσει έχει σχέση με μοναστήρια και όταν το ποίημα μιλάει για Αγία Τριάδα και Σταυρό δεν μπορεί να είναι αιρετικό. Μάλιστα όλα συγκλίνουν και με άλλες προφητείες που έχουμε κατά καιρούς από αγίους.
  Αν έχετε την καλοσύνη ρωτήστε τον πνευματικό σας για το θέμα.
  Πού είναι δηλ. το κακό στα παρακάτω, πηγή: οίμος, δεν αισθάνεστε παρηγοριά;
  " +++ Μιλώ η Τριάς η Αγία και κάνω ενημέρωση Ουρανία, για κάθε καλοπροαίρετη καρδία.

  Παιδιά Μου, σας βομβαρδίζουν συνεχώς
  με κατασκευασμένες ειδήσεις,
  για να σας παραπλανήσουν
  και σε λαθεμένα μονοπάτια να σας οδηγήσουν.

  Σας κάνουν πλύση εγκεφάλου
  τα μέσα τα μαζικά,
  αφού όλα δουλεύουν για τον σατανά,
  αφού κατευθύνονται από κέντρα
  νεοεποχίτικα σατανικά.
  Λυπάμαι πολύ ο Τρισυπόστατος Θεός,
  ο Πατέρας σας ο Αληθινός,
  όταν βλέπω να σας λένε ψέμματα διαρκώς
  και να σας οδηγούν στο σκότος, αντί στο φως.

  Είμαι μαζί τους οργισμένος πολύ,
  η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική,
  κανείς απ’ όλους αυτούς
  δεν θα μείνη επάνω στην γη.

  Ακόμα και το όνομά τους
  από την μνήμη των ανθρώπων θα σβηστή,
  για να μην μολύνεται η διάνοιά τους,
  με την θύμηση αυτή.

  Είμαι η ΑΛΗΘΕΙΑ ο Θεός
  και κάθε λόγος Μου είναι απολύτως αληθινός
  και όποιος τον αμφισβητεί,
  οφθαλμοφανώς όλα όσα σας λέω ο ίδιος θα τα δη.

  Μην τους πιστεύετε και τρομοκρατείστε αγαπητά Μου παιδιά,
  σηκώστε τα μάτια και κοιτάξτε ψηλά.
  Ατενίστε Με επάνω στον Σταυρό
  και θυμηθήτε πως τριήμερος αναστήθηκα Εγώ. '

  Είμαι ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,
  αυτό να θυμάστε και να είστε θαρραλέοι εσείς,
  εφ’ όσον είστε υιοί και θυγατέρες Μου εσείς.

  Θέλω να έχετε ΠΙΣΤΗ ΑΚΛΟΝΙΤΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ,
  και θα δήτε και θα ζήσετε γεγονότα τόσο θαυμαστά,
  που δεν θ’ αντέχη η δική σας καρδιά.

  Γιατί όπως λέγει και η Αγία Μου Γραφή
  «φοβερόν το εμπεσείν εις χείρας Θεού Ζώντος».
  Παιδιά Μου, εσείς τα λίγα δικά Μου,
  μην φοβάστε που είστε λιγοστοί,
  γιατί γίνεστε πλειοψηφία με Με μαζί.

  Εντός ολίγου θα σας τρέμουν οι κραταιοί της γης.
  Θ’ ακούνε Ελλάδα και θα νοιώθουν δέος εις την ψυχή.
  Θ΄ ακούν την γλώσσα την Ελληνική
  και θα τρέχουν τα μάτια τους βροχή,
  και θα νοιώθουν άπειρη ευγνωμοσύνη στην Ελληνική Φυλή
  , που άντεξε όλα αυτά τα δεινά,
  χωρίς να προσκυνήση τον βρωμερό σατανά.

  Θάρρος λοιπόν αγαπητά Μου παιδιά,
  πλησιάζει η δική σας, μα και όλου του κόσμου η λευτεριά.
  Εντός ολίγου χαρούμενες θα χτυπήσουν οι καμπάνες
  και τα σήμαντρα τα ιερά
  και ο ήλιος ολόλαμπρος θα λάμψη ξανά,
  για να ζεστάνη κάθε παγωμένη καρδιά.

  Γι’ αυτό σας λέω αγαπητά Μου παιδιά,
  κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σας,
  σε όσα σας λένε και σας δείχνουν τα μέσα τα σατανικά
  και έχετε θάρρος στην δική σας καρδιά.

  Ποιος μπορεί να σας πειράξη
  όταν έχετε Παντοδύναμο Πατέρα και Βασιλιά;
  Ποιος μπορεί να πειράξη του Θεού τα παιδιά;
  ΠΙΣΤΗ λοιπόν και ΘΑΡΡΟΣ στην καρδιά,
  γιατί έχετε να ζήσετε και να δήτε
  πράγματα φοβερά και θαυμαστά.

  Σφραγίζω και πιστοποιώ
  κάθε λόγο που περιέχει αυτό το γραπτό,
  με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό,
  ο Τρισυπόστατος Θεός, ο πάντων Κτίστης και Δημιουργός.

  Αμήν και δόξα τω Τρισυποστάτω Θεώ. +++"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος25/2/19, 9:07 π.μ.

   ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ.ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡ. ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΤΟ ΟΙΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/19, 4:46 μ.μ.

   Είδα γαρ και πολυειδώς εδοκίμασα ότι, αν η Χάρις του Θεού δεν φωτίση τον άνθρωπον, τα λόγια όσα και αν ομιλήσης δεν βγάνεις ωφέλειαν. Προς στιγμήν τα ακούει και την άλλην στρέφει πάλιν αιχμάλωτος εις τα ίδια. Εάν όμως ευθύς με τον λόγον ενεργήση η Χάρις, τότε γίνεται κατ' εκείνην την ώραν αλλοίωσις με την αγαθήν του ανθρώπου προαίρεσιν. Και αλλάσσει θαυμαστώς η ζωή του εκ της ώρας εκείνης.
   Όμως αυτό συμβαίνει εις όσους δεν εσκλήρυναν από μέσα τους ακοήν και συνείδησιν.

   Εις δε τους ακούοντας και εν παρακοή παραμένοντας εις τα κακά των θελήματα, εις αυτούς καν ημερονύκτια ομιλής καν την σοφίαν των Πατέρων εις τας ακοάς των κενώσης, καν θαύματα προ οφθαλμών των ποιήσης, καν το ρεύμα του Νείλου επάνω των γυρίσης, αυτοί δε λαμβάνουν μήτε ρανίδα ωφέλειαν. Μόνον θέλουν να έρχωνται, να ομιλούν, να περάση η ώρα των, χάριν της ακηδίας...

   Δια Θεόν τρέχω. Ου μέλλει μοι δια τους ανθρώπους... Η πείρα δεν αγοράζεται. Είναι εκάστου απόκτημα, κατά τον κόπον του και το αίμα του που θα δώση μόνος του να την απόκτηση.

   Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμε στο 9:07 ο Χριστός δεν είπε προσέχετε μη σας πλανησει ένα ποίημα από το διαδυκτιο ή κάποιος που λέει μια προφητεία περί πολέμου,αλλά να μην πλανηθεις και ακολουθήσεις κάποιον που ισχυρίζεται ότι είναι ο Χριστος.Σημερα ποιοι ισχυρίζονται ότι είναι ο Χριστός ξερεις;οι δεσποτάδες.Να ρωτήσεις τον πνευματικό σου για το τι θα κάνεις εάν βρεις παπικους μέσα στο νέο που πηγαίνεις να συμπροσευχοννται μαζι του,ή εάν οι ιερείς και αρχιερείς που εμπιστεύεσαι παντρευουν αιρετικούς με ορθόδοξους και δε βαφτίζουν πλέον ανθρώπους,αυτά πρέπει να απασχολούν τον κόσμο και από αυτά πρέπει να φυλαγεται και όχι απο το εαν κάποιος σε προφητευσει πόλεμο και πέσει έξω.

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος26/2/19, 1:55 μ.μ.

   ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΧ ΣΤΟΝ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟ ,ΣΤΗΝ "ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ"ΣΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛ.ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΠΧ ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ,ΑΓΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ,ΠΑΤΗΡ ΕΥΜΕΝΙΟΣ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ,ΜΗΤΡΟΠ.ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ). ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΘΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

   Διαγραφή
  5. Στο νέο είμαι και εγώ,απλώς το "νεο"που έγραψα εκ παραδρομής ήταν "ναος".Σε πληροφορώ λοιπόν ότι ήδη στην ημαθια έχουν γίνει γάμοι εταιροδόξων με δικούς μας,και ήδη ανά την Ελλάδα πιστοί στο κολυμβαρι δεσποτάδες δε βαφτίζουν ετεροδόξους που επιθυμούν να γίνουν ορθόδοξοι.
   Αδερφέ αυτό είναι μέγα θέμα πλάνης και μεγάλο σημειο για να "τυρανησουμε"την σκέψη μας και τους εαυτούς μας στην προσευχη,μηπως δούμε τι πρέπει να κάνουμε,γιατι μαζί με αυτούς ενδεχεται να περάσουμε καμία κόκκινη γραμμή και από την πλάνη να βαδίσουμε προς την απώλεια μας πλέον.
   Άγιοι παραγονται πάντα εντός της εκκλησίας,εστω και στο νεο το κατα παταχωρηση,όμως και αιρετικοί και φίλοι αυτών ταυτόχρονα χάνονται.

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος27/2/19, 8:08 π.μ.

   Μάλλον δεν εχετε συνειδητοποιήσει οτι χιλιάδες μικτοί γάμοι, ορθοδόξων με παπικους ή προχαλκηδονιους, γίνονται εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ (πριν το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τουλάχιστον!), σε όλες τις ορθοδοξες εκκλησίες... Αποτελεί "οικονομία" της Εκκλησίας για να αποφευχθούν χειρότερα κακά, όπως η παράνομη συμβίωση (πορνεία) ή ο "πολιτικός γαμος", που δεν είναι, βεβαίως, γάμος...
   Όρος των ορθοδόξων ειναι τα παιδιά να βαπτιστούν ορθόδοξα, κατι που βέβαια δεν τηρείται πάντα...

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/19, 8:12 π.μ.

   Πρόσφατα βαφτίστηκε στην περιοχη μου μια καθολική, έγινε ορθοδοξη, και ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ζήτησε να βαπτιστεί κανονικα, να μην της γίνει μόνο χρίσμα. Αποτελεί όμως εξαίρεση... Στο Άγιον Όρος, βαπτίζουν ορθόδοξα, δεν κάνουν μόνο χρισμα. Στις μητροπόλεις δεν τηρειται αυτό...

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/19, 8:23 π.μ.

   ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΕΤΑΙΡΟΔΟΞΟΥΣ ΕΝΟΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΙΜΠΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ)ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΦΕΡΑΝ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΜΑΣ,ΠΧ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΙ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ,Η ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΕΙΔΑΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ (ΟΙ ΕΝ ΖΩΗ) ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ-ΠΡΟΡΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ

   Διαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/19, 8:30 π.μ.

   ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΑΡΙ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ (ΝΕΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑΟ)ΑΛΛΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ Η ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΛΑΘΗ,ΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ(ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΤΟ ΑΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑ Η ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ)ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος24/2/19, 4:17 μ.μ.

  Κυριακή του Ασώτου. Η απελπισία είναι παγίδα του πονηρού.

  Μιλά ο Μοναχός π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Δρ. Θεολογίας και πτυχιούχος Φιλοσοφίας.

  https://www.youtube.com/watch?v=XZ9CoYFRqRE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος24/2/19, 4:34 μ.μ.

  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΙΠΟΨΥΧΟΥΜΕ.

  Μιλά ο πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Βολουδάκης, μέσα από την μελέτη των Διδαχών του Αγίου Αββά Δωροθέου.

  https://www.youtube.com/watch?v=FRtToviV8jY

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος24/2/19, 9:23 μ.μ.

  Ρε σεις με τα σχολια που ποσταρετε συνεχεια ομιλιες εχετε κουρασει. Αμαν πια. Θα προτεινα να γινεται μια αναρτηση με ολα τα σχολια με τα λινκ. Τα σχολια ειναι για να εκφερονται γνωμες και οχι διαφημισεις ομιλιων. Παραγινε το κακο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πολύ σωστά μιλά ο 9:23 μ.μ. Τι δουλειά έχουν τα ποιήματα και οι προφητείες και εν τέλει άσχετα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις; Μας κουράσατε . ΑΝ θέλουμε μπορούμε να τα βρούμε και μόνοι μας . Εσείς , ο διαχειριστής, γιατί επιτρέπετε τη δημοσίευσή τους ;; Είναι άσχετες με το θέμα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος2/3/19, 3:34 μ.μ.

   Θεωρούσα ότι η προφητείες έχουν σχέση με τη γενικότερη εικόνα και δίνουν θάρρος. Ζητώ συγγνώμη κυρίως από τον διαχειριστή που σας κούρασα και δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω, αν έχετε την καλοσύνη σβήστε και το αρχικό μου σχόλιο.
   Να είστε καλά, καλή συνέχεια!
   (Το σχόλιο 4:46 αν απευθύνεται σε εμένα: ευχαριστώ, αν είναι το ίδιο άτομο που έχει παλιότερα σχολιάσει με λόγια γερόντων κάθε φορά μου έδινε το κατάλληλο "φάρμακο", ευχαριστώ και πάλι)

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.