8/2/19

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Αυτά που έκανε στην Κωνσταντινούπολη, τα ίδια μπορεί να κάνει σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, εξαπολύοντας δολοφόνους...

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος9/2/19, 3:19 μ.μ.

  Ταιριάζει με το https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=94U2NoRPpYY του γ. Ιωσήφ.

  Επίσης από http://logixaritoskaisofias.blogspot.com/2017/10/blog-post_28.html
  από άτομα που έχουν σχέσεις με τη γερόντισσα με τα προφητικά. Τα συμπεράσματα δικά σας:
  "Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017
  ΠΌΤΕ;
  Σαν αφορμή για το σημερινό θέμα πήρα μια ερώτηση φίλου απο προχθεσινή συνομιλία. Αναφερθήκαμε στους κοινούς γνωστούς γεροντάδες και πρόσωπα που μιλάνε και είπαν αρκετά για το μέλλον. Υπάρχει μια ησυχία και μια εν γένει ήρεμη κατάσταση παγκοσμίως και στην Ελλάδα επίσης. Μου λέει λοιπόν ο φίλος:
  " Καλά μας τα ΄λεγες ότι φέτος δεν θα συμβεί τίποτε απο τα αναμενόμενα μεγάλα γεγονότα. Μάλλον το '18 θα γίνουν, απο πουθενά, δεν ακούγεται τίποτε".
  Δεν ξέρουμε ημερομηνίες , ξέρουμε προϋποθέσεις.
  Αρχικά δεν ήρθε ακόμη αναθεώρηση του συντάγματος, μάλλον μια επόμενη κυβέρνηση θα φέρει το θέμα στην βουλή. Γίνονται πλειστηριασμοί, όμως εκείνη την εποχή θα είναι πολύ πολύ χειρότερα τα πράγματα, για πολύ κόσμο. Δεν γίνανε αποκαλύψεις για σημαντικά πολιτικά πρόσωπα και δεν βγήκανε στην φόρα ακόμη τέτοιες αλήθειες, που να αγανακτήσει ο λαός και να τους σιχαθεί . Δεν βγήκαν αγαναχτισμένοι στους δρόμους οι άνθρωποι για χίλιες και μία αιτίες, δεν στριμώχτηκε καμμιά κυβέρνηση απο την μαζική συμμετοχή σε απεργίες , διαδηλώσεις και άμεσα απαιτητά αιτήματα του λαού. Δεν ήρθε ακόμη η κάρτα του πολίτη , ήτοι οι νέες ταυτότητες , δεν μας υποχρεώνει κανείς να τις παραλάβουμε έστω και σε βάθος κάποιων μηνών ή χρόνων. Τώρα βιώνουμε την οργή της φύσης, με φυσικά φαινόμενα πρωτόγνωρα πολλές φορές για τα μέχρι τώρα δεδομένα. Η εποχή των μεγάλων αλλαγών θα συντελεστεί σταδιακά κι όχι ακαριαία. Τώρα θα κάνουμε αυτό που είπε σε φίλο ένα αγιασμένο τέκνο του Κυρίου. ...
  Πάντως ελληνοτουρκικά και Πόλη προϋποθέτουν μια χώρα χωρίς την σημερινή πολιτική πραγματικότητα. Άλλοι ηγέτες, άλλα ήθη, άλλα χαρίσματα θα έχουν οι άνθρωποι εκείνοι, εκείνης της εποχής. Κι εκείνοι που θα κυβερνούνε τότε δεν θα υπαγράφουν δανειακές συμβάσεις και θα νομοθετούν κατ΄εντολήν, αλλά θα στυλώσουν τα πόδια κατά των δανειστών και θα ενεργούν κατά τα θελήματα και συμφέροντα της πατρίδας κι όχι κατά τα θέλω των ξένων. Τώρα "αγοράζουμε" χρόνο προσευχόμενοι, μαθαίνουμε και στα παιδιά μας κάτι απο παρελθόντα επαγγέλματα ( τσαγκάρηδες, ράφτες, επιπλοποιοί, σιδεράδες κλπ.), που θα τα θυμηθούμε εκόντες άκοντες εν καιρώ, μαθαίνουμε να καλλιεργούμε την γή, δέντρα, αμπέλια , και μικρές φάρμες να κάνουν όσοι έχουν την δυνατότητα. Καλόν είναι να τα ετοιμαζόμαστε χαλαρά χαλαρά και είπαμε παλιά θρησκευτικά βιβλία και εκπαιδευτικά επίσης άς τα ανατυπώνουμε, θα χρειαστούν εκείνο τον καιρό. Και το σπουδαιότερο!!
  Κάποτε μας έλεγε μια αγία ψυχή: " Προφητικά είπαμε πολλά, πνευματικά είπαμε πολλά, τώρα είναι καιρός να κάνουμε και έργα, μόνο λέμε, πράξη καμμιά! Προσευχή και έργα αγάπης για τον συνάνθρωπο, αυτά ζητάει ο Θεός τώρα!!"."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.