25/1/19

Μέχρι κι η Google!Μας πρήξανε ο Τσίπρας και η συμμορία των ενδοτικών ότι άμα γράψεις το όνομα "Μακεδονία" στο google βγαίνουν πρώτα-πρώτα αναφορές για τα Σκόπια.
Δεν ξέρουν όμως όλοι αυτοί ότι άμα γράψεις στο google "προδότης" βγαίνει μετά τον Γιωργάκη Παπανδρέου, ο Τσίπρας...

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος25/1/19, 7:23 μ.μ.

  ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση του Αντιχρίστου. (Ἀρσένιος Μοναχὸς, Σκήτη Κουτλουμουσίου -Ἅγιον Ὄρος).

  http://aktines.blogspot.com/2019/01/blog-post_660.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος25/1/19, 7:23 μ.μ.

  Αν μπορεί να μας απαντήσει κάποιος, απευθύνομαι και στο άτομο το οποίο έγραψε

  "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΙΣ

  Και τι έγινε που μας διαβεβαίωσε ο Άγιος Παΐσιος ότι "Τα Σκόπια έχουν θεμέλιο από λουκούμια και θα διαλυθούν"; Εμείς το χαβά μας. Το ψιρίζουμε από δω, το ψιρίζουμε από κει, αγχωνόμαστε που τα πράγματα δεν πάνε προς τα κει που τα περιμένουμε και δεν αφήνουμε το Θεό να κάνει τη δουλειά Του όπως ξέρει. Και υποτίθεται ότι είμαστε από τους "κολλητούς" Του.

  Μα αν συμβάδιζε η λογική με την Πίστη, η δεύτερη δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο νόημα. Το μικρό έως μηδενικό χρόνο που απομένει μέχρι την Πολιτειακή ανωμαλία (ή εκτροπή) καλό είναι να τον αφιερώσουμε σε προσευχή και κάθαρση του εσωτερικού ανθρώπου για να γίνουμε δεκτικοί της Θείας Χάριτος κι έτσι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας και όσους περισσότερους ζητήσουν τη βοήθειά μας στα δεινά που ήδη ξεκίνησαν!!! " σε παλιότερη ανάρτηση και λίγο με ηρέμησε:

  η οικουμενική κυβέρνηση των γεγονότων μπορεί να θεωρηθεί αυτή, η οποία στηρίζεται σε βουλευτές που εκλέχτηκαν με διάφορα κόμματα, σχεδόν από όλα ή θα είναι το κλασικό κυβέρνηση με διάφορα κόμματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.