16/1/19

Α ΡΕ ΚΑΠΟΙΟΙ - ΟΧΙ ΟΛΟΙ! - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ;

ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

2 σχόλια:

 1. Παιδιά, τη Μακεδονία μας τη πούλησαν ήδη, ψυχές κοιτάξτε να σώσετε προς το παρών *άγιος Κοσμας Αιτωλός. Τις ψυχές ξεπουλάνε.. Συγνώμη αλλά θυμηθείτε προφητείες και προφήτες , ποιά χώρα θα μείνει και ποια θα διαλυθεί. Τα Σκόπια ήδη διαλύθηκαν. Μη φοβαστε, ψυχή σώστε, Θεό και Χριστό , και προσέξτε προβατόσχημους λύκους, στην Εκκλησία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. https://youtu.be/R1zR7i3BXEY
  Ἡ μετάνοια ἕλκει τὴν ἐλευθερία …
  Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὴ Θεία Λειτουργία τῆς Κυριακῆς μετὰ τὰ Φῶτα, ποὺ τελέσθηκε στὸν ἱερὸ ναὸ Τιμίου Προδρόμου τῆς κατεχόμενης κοινότητος Ἀργακίου τῆς μητροπολιτικῆς περιφέρειας Μόρφου (13.1.2019).
  Eυχαριστούμε τον Τίμιο Πρόδρομο και όλη την κοινότητα Αρχαγγείου για την σύναξη στον Οίκο του Τιμίου Προδρόμου.Σήμερα Κυριακή μετά τα Φώτα μας αξιώνει ο Τίμιος Πρόδρομος να έρθουμε εδώ που είναι οι ρίζες μας,η ιστορία μας,εδώ που είναι το πονεμένο παρών και το ευλογημένο μέλλον μας,διότι έχουμε και μέλλον εις τους τόπους μας,δεν έχουμε μόνο παρελθόν και τραγικό παρόν.Ευχαριστούμε το Τίμιο Πρόδρομο και όσους συνέβαλαν σε αυτή τη Δοξαστική Λειτουργία.Τι ωραία Λειτουργία που ήταν σήμερα!Όλοι το αντιληφθήκαμε.Ο Τίμιος Πρόδρομος ήταν μαζί μας!Ευαρεστήθηκε από αυτή τη Λειτουργία,το αισθάνθηκα πάρα πολύ έντονα.Σας ευχαριστώ όλους,γιατί για να αισθανθεί ένας Επίσκοπος την ενέργεια από τον Άγιο που εορτάζει πρέπει να συμβάλλεται όλοι και οι ψάλτες και οι ιερείς.Μπήκαμε στη συχνότητα του Τιμίου Προδρόμου.Και όπου Πρόδρομος εκεί Χριστός.Και όμως έχει το σχέδιό Του ο Θεός και το διαισθάνονται και ξένοι και δικοί μαςαλλά φοβούνται να το πουν.Δεν χρειάζεται να το λέμε το Σχέδιο του Θεού,το βλέπουμε χειροπιαστό πλέον στις ειδήσεις.Οι προφητείες είναι οι ειδήσεις του μέλλοντος μας.Αρκεί να είμαστε παρατηρητικοί και να κάνουμε αυτό που μπορούμε.Μπορούμε να Μετανοήσουμε;Η Μετάνοια ελκύει την ελευθερία,πρώτα στον εαυτό μας και ύστερα στο περιβάλλον μας,στον τόπο μας.Ο Θεός να μας αξιώσει αυτής της συχνότητας του Τιμίου Προδρόμου.Και τότε δεν θα επιστρέφουμε πρόσφυγες,αλλά θα επιστρέφουμε στα σπίτια μας να πιούμε καφέ και να γλεντήσουμε.
  Ακόμα μία φοβερή ομιλία του Μητροπολίτου Μόρφου,Κου Νεόφυτου,που δεν αποκλείω όχι μόνο να αισθάνθηκε τον Αγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο,αλλά και να τον είδε στο Ναό.Είναι ο μοναδικός πλέον που μιλά για προφητείες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.