23/1/19

Νομικές κινήσεις και επιστολές που σχετίζονται με την Συμφωνία των Πρεσπών που αναμένεται να κυρωθεί αύριο από την Βουλή των Ελλήνων

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος23/1/19, 8:53 μ.μ.

  Φαντάσου με τι "αυταπάρνηση" θα υπερασπιστούν τα νησιά μας οι "ναυαρχούκοι" της ΜΚΟ: "Κυβέρνηση" από την προγραμματισμένη επίθεση των Μογγόλων για να εκπληρώσουν το όνειρό τους για τη "γαλάζια πατρίδα".

  Τη σωτηρία του Έθνους ο Άγιος Παΐσιος την περίμενε από τον Θεό. Έλεγε: «Αν ο Θεός άφηνε την τύχη του Έθνους στους πολιτικούς θα καταστρεφόμασταν. Αλλά αφήνει λίγο τα πράγματα, για να φανούν οι διαθέσεις του καθενός»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος24/1/19, 10:56 π.μ.

  Μη συγχύζεστε, αυτό που προσπαθεί να εφαρμοστεί σε σας έχει σχεδιαστεί προ πολλού καιρού και σε άλλες χώρες (Μ. Βρετανία, Ισπανία, Τουρκία κλπ.). Πρόκειται για αναδιάρθρωση συνόρων και δημιουργία νέων γεωπολιτικών μορφωμάτων αποτελούμενων από λαούς με διαφορετική γλώσσα, παιδεία, θρησκεία, ήθη και έθιμα, τα οποία θα είναι κρατίδια εύκολα ελεγχόμενα από την παγκόσμια κυβέρνηση που σχεδιάζουμε με μικρή οικονομική και στρατιωτική δύναμη και φαγωμάρες μεταξύ τους, ανταποκρινόμενα στο δόγμα του "διήρει και βασίλευε"

  - Γέροντα, τι λέει αυτός;

  - Μην ανησυχείς, βρε λεβέντη. Ο Χριστός θα βρει έτοιμο οργωμένο χωράφι και θα σπείρει χωρίς κόπο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.