18/1/19

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: «μόλις πάρουν το όνομα της Μακεδονίας, τα ίδια τα Σορό-παιδα θα "καταλύσουν" το κράτος των Αθηνών για να γίνει πιο εύκολα η μοιρασιά στο ΑΙΓΑΙΟ;»

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος18/1/19, 10:23 π.μ.

  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ κ. ΝΕΟΦΥΤΟΣ:

  «Και μου λέει, μια σύγχρονη Αγία Γερόντισσα της Αττικής, που επικοινωνούμε: Να πεις εις στους ανθρώπους (αυτά που σας λέω μου τα είπε χτες) να βρουν κάποιες ώρες νυχτερινές που ανοίγουν οι γραμμές του ουρανού (όπως έλεγε ο Άγιος Πορφύριος) και να κάνουμε κοινή προσευχή.

  Όσοι μπορούν η ώρα δέκα (10.00) το βράδυ.., η ώρα δέκα. Όσοι, μου λέει, αργούν να κοιμηθούν.., τα μεσάνυχτα στις δώδεκα (12.00). Και όσοι, μου λέει, είναι πιο δυνατοί.., να ξυπνούν στις τρεις (3.00). Δηλαδή άλλοι στις δέκα, άλλοι στις δώδεκα, και μερικοί στις τρεις τα χαράματα.

  Και να λένε, μου λέει, τις εξής προσευχές, που είναι αναγκαίες για να έχουμε μέσα μας εσωτερική πληροφόρηση, δύναμη, δηλαδή, του Αγίου Πνεύματος, για όλα αυτά τα γεγονότα που ξεκίνησαν και η απελπισία που έρχεται στον κόσμο να φυγαδευτεί να φύγει. Δεν μπορεί οι χριστιανοί να είναι φοβισμένοι και απελπισμένοι! Δεν γίνεται!

  Εάν οι χριστιανοί απελπιστούν και φοβηθούν, τι θα (να) πουν οι άθεοι οι καημένοι που υπόκεινται περισσότερο παντός άλλου στις δαιμονικές ενέργειες και περιμένουν από μας οι άθεοι να προσευχηθούν.
  Και μου είπε η Αγία αυτή γερόντισσα: Η πρώτη προσευχή που πρέπει να κάνουν σε κομποσκοίνι. Ότι κομποσκοίνι έχει ο καθένας, είτε το μικρό με τους 33 κόμπους, είτε με 50, είτε με 100.

  Ένα κομποσκοίνι να λέμε:
  «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με»!

  Ένα κομποσκοίνι, μετά, να λέμε:
  «Κύριε Ιησού Χριστέ
  ελέησε την οικογένειά μου»!

  Στο τρίτο κομποσκοίνι να λέμε:
  «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε την πατρίδα μου»!

  Γιατί κινδυνεύει η πατρίδα μας και όλων των χριστιανών οι πατρίδες είναι σε κίνδυνο.

  Και η τέταρτη τελευταία προσευχή:
  «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε τον κόσμο σου»!»

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=nvCyRYUZOTk

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.