14/12/18

Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η Τ Ο Σ


ΘΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ...ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΠΕΦΤΕΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ 

ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 

ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;

Σήμερα η ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη - Οι αντισυγκεντρώσεις και η Αύρα

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/12/18, 9:12 μ.μ.

  Γιατί είναι απαραίτητη η ΜΕΤΑΝΟΙΑ και μάλιστα ΤΩΡΑ;
  ------------------------------------------------------

  Ο Θεός αναζητά τη μετάνοια του ανθρώπου, για να έχει ελεύθερη την είσοδο, και να μειώνει φιλάνθρωπα τις συνέπειες του Πνευματικού Νόμου, ο οποίος ενεργοποιείται ως καρποφορία των ελεύθερων επιλογών και των θελημάτων των ανθρώπων.

  Το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της Β. Ηπείρου, της μισής Κύπρου, η επικείμενη επίθεση των Τούρκων, η αναπόφευκτη πτώχευση που έρχεται αυτό το καλοκαίρι και όλα τα υπόλοιπα δεινά που υποφέρουμε ως Έθνος είναι συνέπειες του Πνευματικού Νόμου, ο οποίος ενεργοποιήθηκε ως καρποφορία των ελεύθερων επιλογών και των θελημάτων των Νεοελλήνων που χάσαμε το δρόμο της εν Χριστώ Ζωής και μπλεχτήκαμε σε αδιέξοδα μονοπάτια και "σακατευόμαστε" όπως έλεγε και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ.

  Χωρίς μετάνοια ο Κύριος ΔΕ μπορεί να επέμβει και να μειώσει τις παραπάνω συνέπειες του Πνευματικού Νόμου, αφενός διότι μας έπλασε ελεύθερους και αφετέρου ΔΕΝ θέλει να δώσει το δικαίωμα στο Μισόκαλο να Του γκρινιάζει. Όσο κι αν πληγώνεται με τα παθήματά μας ΔΕ μπορεί να παρέμβει και να δώσει δύναμη στο λαό, ώστε να συντρίψει τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας διότι ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος15/12/18, 6:35 μ.μ.

  Εάν τα παραπάνω ακούγονται πολύ θεωρητικά, ακούστε ένα παράδειγμα στο κήρυγμα του Γέροντος Νίκωνα από το 23.19' έως 25.43' του παρακάτω βίντεο:

  https://www.youtube.com/watch?v=2ZP2qmWfZ0E

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.