11/11/18

ΑΠΟ ΧΙΟ, ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΜΑΚΡΥΑ!

  Για τον Χίο τα έχουμε γράψει κατ' επανάληψη.

Η Μπιτάκου παρόμοια περίπτωση κι αυτή, πρωτοεμφανίστηκε με κάτι άσβερκους παλαιοημερολογίτες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα και προσπάθησε με το έτσι θέλω να μιλήσει.

Θαυμάστρια Κ Α Ι τού Γλέζου (θαυμαστού τού Χότζα) η απεσταλμένη τού Χίου... Εξεφώνησε και επικήδειο στον Εθνομάρτυρα Κατσίφα η φέρουσα και tattoo τού Σίβα (θεότητος τής ασάφειας και τού παραδόξου). Εντάξει λοβοτομημένοι μου;;;

4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος11/11/18, 1:29 μ.μ.

  Μου τέντωσε τα νεύρα όταν χώθηκε στο συλλαλητήριο, έπαθα όταν την είδα στην κηδεία. Χώνεται παντού και το ύφος της απαράδεκτο για να μην πω χειρότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι πραμγατικά αξιόλογοι άνθρωποι και πραγματικά με πατριωτικό φρόνημα αποφεύγουν την φασαρία και είναι δύσκολοι στο να εμφανίζονται εδώ κι εκεί και να κάνουν φασαρία.

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος11/11/18, 2:12 μ.μ.

  Πρόσεχε, παιδί μου, πολύ τους αιρετικούς. Αυτού όπου είσαι είναι ξένες φυλές και γλώσσες... Μην ομιλής διόλου με αυτούς, διότι μολύνεται η καθαρά σου ψυχή από τα βλάσφημα λόγια τους. Η Ορθόδοξος Εκκλησία μας τους έχει χωρίσει.

  ------------------------------
  (Σταχυολογήματα από το θαυμάσιο βιβλίο του μακαριστού και Οσίου όντως Γέροντος Ιωσήφ. Έκφρασις Μοναχικής εμπειρίας της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγίου Όρους, έκδοσις τρίτη 1985).

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.