14/11/18

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΜΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/11/18, 2:12 μ.μ.

  Τι κάνουν οι εικονιζόμενοι στην κάτω φωτογραφία υπουργοί;

  Α. ζητούν προτεραιότητα από τον Πρόεδρο της Βουλής για να μιλήσουν
  Β. Συνάντησαν έναν παλιό συμμαθητή τους και θυμήθηκαν τα σχολικά τους χρόνια
  Γ. Δείχνουν σε κάποιον πού τους ρωτάει επίμονα, πού βρίσκεται η καφετέρια της βουλής
  Δ. Δείχνουν σε ποιο "θεό" πιστεύουν, στον τύπο του αλβανού που εικονίζεται στον παρακάτω σύνδεσμο (link)
  εξοφλώντας ένα μόνο από τα πολλά γραμμάτια που υπέγραψαν για να καθίσουν στην καρέκλα που κάθονται

  http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/11/18, 10:41 μ.μ.

   Απάντησε σωστά στο παραπάνω ερωτηματολόγιο για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ρομπότ, αλλά ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ


   V Δεν είμαι ρομπότ, είμαι ο ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ

   Διαγραφή
 2. ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ τώρα Χριστιανοί ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ - Εθνική και Εκκλησιαστική ΠΡΟΔΟΣΙΑ και Προφητείες
  ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ:
  https://www.youtube.com/watch?v=kgIysOqfjpY

  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΑΞΕΙΣ, (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ), ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ:

  1 - ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ "ΑΘΕΟ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΑ!

  ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΔΗΘΕΝ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ", ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δε σημαίνει οτι οι λοιποί Πολιτικοί είναι σωστοί Χριστιανοί, αλλά σημαίνει οτι έναν δηλωμένο Άθεο δεν τον επιλέγει ποτέ ένας ενσυνείδητος και φιλότιμος εν Χριστώ Χριστιανός.

  2 - ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ (είτε κληρικοί, είτε μη κληρικοί) ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ "ΜΙΑ" ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

  ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, Ή ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥΣ.

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ.
  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
  ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.
  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ.
  Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...

  ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

  ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ;
  Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ
  ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.