19/10/18

Η Süddeutsche Zeitung… ανακαλύπτει καταπιεσμένους “Μακεδόνες” στη Β. Ελλάδα

 Κοτζιά είπες πως είσαι σπόρος. Θα έχει ενδιαφέρον η συμπεριφορά σου όταν θα σε "φυτέψουν" σε καμιά φυλακή...

Η Süddeutsche Zeitung… ανακαλύπτει καταπιεσμένους “Μακεδόνες” στη Β. Ελλάδα

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος19/10/18, 9:15 π.μ.

  «Ποιά Πατρίδα ρε χάνεται; Η βλακεία και η προδοσία μας θα χαθούν στο τέλος. Και αν χαθεί κάτι θα είναι αυτό το βρωμοσύστημα μέσα στο οποίο ζήσαμε όλοι μας και ήταν αυτό το σύστημα που κατηγόρησε άδικα αυτό τον ΑΓΙΟ που ήρθαμε σήμερα να προσκυνήσουμε. Άκου να σου πω, εγώ έχω ρίζα από την Αίγινα και η γιαγιά μου εξομολογιότανε στον ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ και γνώριζε καλά τους κατατρεγμούς του.

  Όταν ήμουν παιδάκι αυτή η καλή γιαγιά μου έλεγε ότι θα έρθει καιρός που η πατρίδα μας θα περάσει αυτά που πέρασε αυτός ο Άγιος δηλ. την προδοσία, τη συκοφαντία και την αδικία και μετά θα ζήσει τρεις συνεχόμενες ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ μέσα στην ίδια χρονιά.»

  «Άκου να δεις πρώτα θα κάνουμε Πασχαλιά στις Εκκλησιές μας, μετά θα κάνουμε Πασχαλιά στους δρόμους από την χαρά μας που θα ξεκουμπισθεί αυτό το βρωμοσύστημα που ταλαιπωρεί τις ζωές μας εδώ και χρόνια και μετά όταν λειτουργηθεί η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα αισθανόμασθε πάλι μέσα στις ψυχές μας Πασχαλιά.»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος19/10/18, 3:56 μ.μ.

   Υ.Γ.

   «...Νεκτάριο με ονομάζουν και κοίτα κακομοίρη μου να μην πετάξεις το παξιμάδι που σου έδωσα, σε λίγο και αυτό θα είναι δυσεύρετο!!!»

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος19/10/18, 11:51 π.μ.

  το 1986 στην Λένινγκραντ είχα γνωρίσει έναν γερμανό που έκανε το διδακτορικό του με θέμα " μακεδονική γλώσσα στην Β.Ελλάδα ".
  Τότε είχα γελάσει με την χαζομάρα των Γερμανών ... έπρεπε --- με την δική μου ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.