28/9/18

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΣΕ ΒΟΡΡΑ-ΝΟΤΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...Ο ελληνικός λαός μετά την μερική αφύπνισή του, από τον διχασμό μέσω των κομμάτων, για πρώτη ίσως φορά μετά από πολλά χρόνια παρουσιάζει μια ενότητα αφού η συντριπτική πλειοψηφία υφιστάμεθα την αδιόρατη δικτατορία των αριστεροδεξιών ψευτοδημοκρατών.
Επειδή, ακριβώς, αυτή η ενότητα ενοχλεί όσους θέλουν να μας διαλύσουν και τους είναι εμπόδιο στα σχέδια που έχουν για την Ελλάδα, προσπαθούν πλέον να μας διχάσουν μέσω του ποδοσφαίρου (!!!) και να δημιουργήσουν αντιπαλότητα μεταξύ Νότου - Βορρά, ακριβώς τώρα - τυχαίο; - που διακυβεύεται το μέλλον της Μακεδονίας!!! Το έχουν ξανακάνει στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Θα συμβουλεύαμε όλους τους φιλάθλους κι οπαδούς των ομάδων σε Βορρά και Νότο να προσέξουμε να μην πέσουμε στην παγίδα γιατί δυστυχώς ο νεοέλληνας μπορεί να του πάρεις το σπίτι και να καθεύδει αλλά να θίξεις την ομάδα του και να εξεγερθεί... 
Γι' αυτό τον διχασμό δουλεύουν πολλοί πολύ και καλό είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να κρατάμε επιφυλάξεις για τον καθένα και να μην παρασυρόμαστε γιατί πρώτα και πάνω από όλα είναι η πατρίδα, η Ελλάδα μας!

1 σχόλιο:

 1. Αυτό το κλίμα είναι παλιό, όχι τωρινό. Απλά τώρα νομίζω το διαφημίζουν και επαφίονται στον τοπικισμό των "θυμάτων" της επαρχίας. Όπως έχω πει:
  Βόρειος Ήπειρος ναι
  Βόρεια Μακεδονία όχι
  Βόρεια Κύπρος όχι
  Έλληνες στην Αλβανία, άρα Ελλάδα εκεί.
  Έλληνες στα "Σκόπια, Μοναστήρι" εκεί όχι Ελλάδα, αλλά Σκόπια.
  Έλληνες στη βόρεια Κύπρο, Ελλάδα εκεί.
  Ό,τι πει η τηλεόραση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.