4/9/18

Μήνυση κατά του Δ. Βερύκιου από τον καθηγητή Νικόλαο Βασιλειάδη για την εικόνα της Παναγίας: «Εδώ είναι χώρα Ελληνική και Ορθόδοξη!»

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος4/9/18, 5:32 μ.μ.

  Ὅταν δῶ ἄνθρωπο ἐρεθισμένο προσεύχομαι νὰ τὸν εἰρηνεύσει ὁ Κύριος καὶ δὲν ἀκούω τί λέει. Γι᾿ αὐτὸ καὶ δὲ στενοχωριέμαι. Ὅταν θὰ ἠρεμήσει καὶ θὰ δοθεῖ ἡ κατάλληλη εὐκαιρία τότε τοῦ μιλάω, διότι τότε εἶναι ἀκριβῶς σὲ θέση νὰ καταλάβει τὴν ἀφροσύνη του.

  Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής της Ιεράς Νήσου Πάτμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/9/18, 2:50 μ.μ.

  Ο προαναφερόμενος λόγος του Οσίου Αμφιλοχίου Μακρή, αναφέρεται σε ΠΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ, ο οποίος όμως βρίσκεται σε στιγμιαία-προσωρινή πτώση και συμπεριφέρεται άσχημα.

  Για μένα προσωπικά, ο αναφερόμενος δημοσιογράφος δεν είναι πιστός Χριστιανός. Αυτά που ανέφερε για την συγνώμη που ζήτησε στον Αρχιεπίσκοπο και στην Ιερά Σύνοδο, για μένα είναι μια καθαρά διπλωματική κίνηση, για να περισώσει την επαγγελματική εικόνα του, και για να αποφύγει μελλοντικές μηνύσεις από κάποιους Χριστιανούς.

  Η προσευχή που αναφέρει ο Όσιος Αμφιλόχιος Μακρής, ΔΕΝ έχει αποτέλεσμα σε όλους ανεξαιρέτως τους αποδέκτες της προσευχής, αλλά μόνο στις ΔΕΚΤΙΚΕΣ ψυχές των αποδεκτών της προσευχής. Ο Θεός είπε, στην Παλαιά Διαθήκη, αλλά και σε Αγίους της Καινής Διαθήκης, ότι ΔΕΝ δέχεται προσευχή για ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.