24/9/18

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο υβριστής τής Παναγίας και τού Χριστού μας, Δήμος Βερύκιος

  Περαστικά του αλλά να ξέρει πως πιο σημαντικό από το να σώσουμε το τομάρι μας είναι να σώσουμε την ψυχή μας ή έστω να μην την ξεφτιλίζουμε προσβάλλοντας τα ιερά και όσια των διπλανών μας


Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο υβριστής τής Παναγίας και τού Χριστού μας, Δήμος Βερύκιος. Γιατί άραγε; Έχει να πάθη πολλά ο τύπος αυτός. Αλήθεια, γιατί στο 401; Είναι στρατιωτικός; Υπηρέτησε ποτέ; Πού; Πότε; Όταν τον αφόρησε ο Αμβρόσιος, φαίνεται πως δεν το πολυκατάλαβε... Ίσως αρχίσει να το καταλαβαίνη σιγά-σιγά, από 'δώ και 'μπρος. Έχει να πάθη πολλά, πάρα πολλά...

5 σχόλια:

 1. Είναι κουμπάρος του παλιού ΑΓΓΕΘΑ και είχε κονέ χρόνια στο Επιτελείο ,αφού κάλυπτε το στρατιωτικί ρεπορτάζ.Επίσης,κατάλαβε που δουλεύουν οι καλοί γιατροί....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος24/9/18, 2:52 μ.μ.

  Είμαι ο Θεός σου, οι περιστάσεις της ζωής σου είναι στα χέρια Μου.
  ------------------------------------------------------------------------

  Δε βρέθηκες τυχαία στη θέση σου, είναι ακριβώς η θέση που σου έχω ορίσει.

  Δεν με παρακαλούσες να σου μάθω την ταπείνωση; Ιδού! Σε έβαλα σ΄ αυτό ακριβώς το περιβάλλον, στο ¨σχολείο¨ που διδάσκουν αυτό το μάθημα. Το περιβάλλον σου και αυτοί που ζουν γύρω σου μόνο εκτελούν το θέλημα Μου.

  Έχεις οικονομικές δυσκολίες και μόλις τα βγάζεις πέρα; Να ξέρεις ότι από Μένα ήταν αυτό. Θέλω να ξέρεις ότι Εγώ διαχειρίζομαι τα χρήματα σου και να καταφεύγεις σε Μένα και να γνωρίζεις ότι εξαρτάσαι από Μένα. Θέλω να ξέρεις ότι τα αποθέματά Μου είναι ανεξάντλητα και να βεβαιωθείς ότι είμαι πιστός στις υποσχέσεις Μου.

  Να μην συμβεί ποτέ να σου πουν στην ανάγκη σου: " Μην πιστεύεις στον Κύριο και Θεό σου "

  Έχεις περάσει ποτέ νύχτα μέσα στη θλίψη από τους συγγενείς σου, τους ανθρώπους που αγαπάς; Σου το επέτρεψα, για να στραφείς σε Μένα και σε Μένα να βρεις την αιώνια παρηγοριά και ανακούφιση.

  Σε ξεγέλασε ο φίλος σου ή κάποιος που του είχες ανοίξει την καρδιά σου; Από μένα ήταν αυτό. Εγώ επέτρεψα να σε αγγίξει αυτή η απογοήτευση, για να μάθεις ότι ο καλύτερος φίλος σου είναι ο Κύριος.

  Θέλω να τα φέρνεις όλα σε Μένα και όλα να Μου τα λες.

  Σε βρήκε σοβαρή ασθένεια που μπορεί να γιατρευτεί ή είναι αθεράπευτη και σε κάρφωσε στο κρεβάτι σου; Από Μένα ήταν αυτό. Επειδή θέλω να Με γνωρίσεις πιο βαθιά, μέσω της σωματικής ασθένειας, να μην γογγύζεις γι’ αυτή τη δοκιμασία που σου στέλνεται και να μην προσπαθείς να καταλάβεις τα σχέδια Μου της σωτηρίας της ψυχής των ανθρώπων με διάφορους τρόπους, αλλά αγόγγυστα και ταπεινά να σκύψεις το κεφάλι σου μπροστά στην αγαθότητα Μου.

  Την ημέρα αυτή στα χέρια σου, τέκνο Μου, έδωσα αυτό το δοχείο με το θείο μύρο, να το χρησιμοποιήσεις ελεύθερα.

  Να θυμάσαι πάντοτε ότι κάθε δυσκολία που θα συναντήσεις, κάθε προκλητική λέξη, κάθε διαβολή και κατάκριση, κάθε εμπόδιο στα έργα σου, που θα μπορούσε να προκαλέσει αγανάκτηση και απογοήτευση, κάθε φανέρωση της αδυναμίας και της ανικανότητας σου, θα χρίεται με αυτό το έλαιο.

  Από Μένα ήταν αυτό.

  Να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο είναι νουθεσία από τον Θεό. Και να βάλεις στην καρδιά σου αυτόν τον λόγο, που σου αποκάλυψα την ημέρα αυτή.

  Από Μένα ήταν αυτό.

  Να ξέρεις και να θυμάσαι πάντα, όπου και να είσαι, ότι οποιοδήποτε κεντρί, θα αμβλυνθεί... μόλις θα μάθεις σε όλα να βλέπεις Εμένα...

  Όλα σου στάλθηκαν από Μένα για την τελείωση της ψυχής σου

  (Το παραπάνω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από γράμμα που στάλθηκε από τον Άγιο Σεραφείμ της Βίριτσα σε ένα πνευματικό του παιδί, Επίσκοπο, ο οποίος βρισκόταν στην φυλακή. Είναι ένας λόγος παρηγοριάς και νουθεσίας, που ο Δημιουργός Θεός απευθύνει στην ψυχή του ανθρώπου)

  ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ (για τη μεταφορά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος24/9/18, 4:49 μ.μ.

  Ας μην ξεχνάμε ότι ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ αφορισμένος.

  Όπως έγραψε δημόσια ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων, τον αφορισμό ΜΠΟΡΕΙ να ΛΥΣΕΙ, ΜΟΝΟ ο ίδιος ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων. Ούτε η Ιερά Σύνοδος ΔΕΝ μπορεί να ΛΥΣΕΙ τον αφορισμό, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος24/9/18, 9:38 μ.μ.

  Με τον αφορισμό, παραδόθηκε στην εξουσία του ανθρωποκτόνου σατανά, για να ΣΩΘΕΙ η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
  Και ο Απόστολος Παύλος, παρέδωσε στην εξουσία του σατανά τον αιμομίκτη της Κορίνθου, για να ΣΩΘΕΙ η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.