18/8/18

Πριν απελευθερωθούν οι στρατιωτικοί μας, υποχωρήσαμε στις απαιτήσεις των Τούρκων στην Θράκη...

...ενώ δεν γνωρίζουμε εάν είναι εντός της χώρας οι 8 τούρκοι στρατιωτικοί...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ;

6 σχόλια:

 1. Ανώνυμος18/8/18, 1:57 μ.μ.

  Ντροπή και κρίμα! Τα δεδομένα:
  1. Ο Τραμπ δεν ελευθέρωσε τον δικό του αλλά νοιάστηκε για τους δικούς μας;
  2. Με τον Πούτιν έχουμε τις χειρότερες σχέσεις.
  3. Οι δικοί μας δίνουν πάντα και δεν παίρνουν ποτέ, μάλιστα σε μια εποχή που όλοι την αράζουν και ο υφυπουργός ο ίδιος δεν περίμενε να γίνει κάτι γρήγορα (προφανώς γιατί δεν είχαμε κάτι στα σκαριά). Ιδίως σε θέματα πίστης είναι πολέμιοι της Ορθοδοξίας και προστάτες του ισλά, σιγά να μην χρειάζονταν παρακάλια για τους μουφτήδες, αφού έχουν μουσουλμάνους βουλευτές φίλους της Τουρκίας που μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση.
  4. Όλα έγιναν από την ώρα του εσπερινού και επέστρεψαν ανήμερα της Παναγίας, όχι πιο πριν ούτε πιο μετά και μόνο αυτό θα έπρεπε να σημαίνει για εμάς τους πιστούς κάτι.
  5. Έχουμε την εντύπωση ότι αν ο Ερντογάν είχε τους 8 δεν θα το πανηγύριζε για να τονώσει τους οπαδούς του; Ή περιμένουμε να βγαίνει δελτίο που να λέει που είναι οι 8 και να στοχοποιούνται;
  Το χειρότερο είναι ότι πιστεύον μερικοί στον Λεβέντη και όχι στο θαύμα της Παναγίας.
  Με λυπεί βαθύτατα αυτό και δεν το περίμενα από εδώ, μάλιστα μου έρχεται στο νου πόσο βαρύ ήταν που ο ίδιος ο Μωυσής δεν έδωσε τη δόξα στον Θεό και γι΄αυτό δεν μπήκε στη γη της Επαγγελίας.
  Όλα έχουν από πίσω κάποιο λόγο πνευματικό. Ας μετανοήσουμε και ας δοξάζουμε τον Θεό ακόμα και για όσα θεωρούμε δεδομένα: τον ήλιο, το νερό, την κάθε μας ανάσα «χωρὶς ἐμοῦ οὐ δύνασθε ποιεῖν οὐδέν», είπε ο Χριστός, μήπως δεν πιστεύουμε και σε Αυτόν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και συναλλαγή να έγινε ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ το θαύμα της Παναγίας!

   Διαγραφή
  2. Μάλιστα, λέγεται - το γράφει ο κ. Βαρδάκας σε άρθρο του κι αναφέρεται σε ιερέα που το είπε σε ομιλία του - ότι η γυναίκα του Ερντογάν είδε την Παναγία!
   Φυσικά και δεν αποκλείεται να έγινε κάτι τέτοιο!

   Διαγραφή
  3. Και για να τελειώνω προσωπικά:
   είτε εμφανίστηκε η Παναγία στην γυναίκα του Ερντογάν, είτε η απελευθέρωση των παιδιών μας ήταν προϊόν συναλλαγής, σε κάθε περίπτωση νομίζω πως πρόκειται για ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ!
   Ιδίως για τα παιδιά και τους συγγενείς τους και όσους άλλους προσευχήθηκαν για την απελευθέρωσή τους.
   Προσωπικά, δεν κολλάω εάν έγινε με τον έναν ή άλλον τρόπο. Ο Θεός ενεργεί έμμεσα και μακροχρόνια, μπορεί και να επέμβει κι άμεσα.
   Γιατί θα πρέπει να ντρέπομαι;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/8/18, 11:56 π.μ.

   Με συγχωρείς για τον τόνο μου, η συμπάθεια και οι ευχαριστίες για το έργο σου είναι δεδομένα και καμιά φορά τα δεδομένα δεν τα τονίζουμε. Για μένα αν υπάρχει συναλλαγή δεν υπάρχει θαύμα. Και μόνο η ημερομηνία τα λέει όλα, ακόμα και οι δημοσιογράφοι κάνουν τον συνειρμό. Το να πάμε να αγοράσουμε κάτι από την αγορά είναι συναλλαγή και βέβαια ευχαριστούμε και για αυτό τον Θεό. Αλλά όταν γίνεται κάτι από το πουθενά τότε είναι θαύμα και για μένα η προσπάθεια για κάτι άλλο το μειώνει, μπορεί και να έχω άδικο.
   Παρακαλώ να μην στεναχωριέσαι εξαιτίας μου.

   Διαγραφή
  5. Άντε βρε! Δεν στενοχωριέμαι τόσο εύκολα.

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.