28/7/18

Ακόμη δεν είδαμε τίποτα...


Θά 'σκιζε τα μνημόνια αλλά τελικά αφού μας φέσωσε με επί πλέον χρέος, εφάρμοσε τα προηγούμενα μνημόνια κι έφερε κι άλλα!
Θα ήταν δημοκράτης και θα έκανε δημοψηφίσματα αλλά όταν έκανε το πρώτο επειδή δεν του άρεσε το αποτέλεσμα το μετέτρεψε στο αντίθετο κι αυτό που ήθελε αυτός!

Θα ήταν διεθνιστής αλλά τελικά μας προέκυψε απλώς ανθέλληνας!
Θα άκουγε την φωνή του λαού του αλλά όταν ο λαός ξεσηκώθηκε για την προδοσία της Μακεδονίας αυτός θα τον αγνόησε επιδεικτικά και θα πήγε στην συμφωνία των Πρεσπών!
Θα ήταν υπεύθυνος και θα αναλάμβανε τις ευθύνες του αλλά χθες που ανέλαβε τις πολιτικές ευθύνες για την τραγωδία του Ματιού, δεν κουνήθηκε κανείς από την καρέκλα του!
Ο Τσίπρας διακατέχεται από ένα τεράστιο χάσμα λόγων και πράξεων.
Στα λόγια δημοκράτης, υπεύθυνος και συγκαταβατικός και στην πράξη ακραία φασίστας, ανεύθυνος κι ανάλγητος.

Λαοπλάνος, με την φάτσα του cool τύπου, μας θυμίζει έντονα τον Κλίντον - όλως τυχαίως και οι δύο είναι γεννημένοι σαν σήμερα 28/7:
ευχάριστος τύπος αλλά δεν είχε πρόβλημα να ισοπεδώσει την Γιουγκοσλαβία...

Δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη - όπως έχει καταγγελθεί δημόσια - εάν πάσχει κι από ψυχική ασθένια και παίρνει "καραμέλες"... 
Μήπως τώρα που λέει πω βγαίνει από τα μνημόνια, αφού πρώτα αλυσόδεσε την χώρα, μας φέρει καμιά πτώχευση;

Το σίγουρο είναι ότι όσο στριμώχνεται τώρα στα τελευταία του, από την πραγματικότητα που τόσο θέλει να αγνοεί, τόσο πιο ακραία θα είναι η συμπεριφορά του.
Φοβόμαστε πως ακόμη δεν είδαμε τίποτα... 
Τα χειρότερα είναι μπροστά!


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/7/18, 3:23 μ.μ.

    Πιστεύει κάποιος ότι θα υπάρξουν πολλοί από τις λεγόμενες αγορές να ρίξουν τα λεφτά τους σε μια χώρα μπάχαλο; Δεν ξέρουμε επίσης σε παγκόσμιο επίπεδο τους αστάθμητους παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.