30/7/18

ΝΩΡΙΣ, ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ;

Φήμες κάνουν λόγο ότι ήταν μαζί του δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, ντυμένες ...εθελοντές...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΧΙΛΙΟΚΟΜΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ...

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος30/7/18, 4:01 μ.μ.

  ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
  http://logixaritoskaisofias.blogspot.com/2018/07/blog-post_28.html

  Ήρθε η μεγάλη δοκιμασία από τις πυρκαγιές στην Αττική, Μάτι, Ραφήνα, Κάλαμο κλπ. και πολλοί άνθρωποι ρώτησαν την αιτία του γεγονότος. Και αναρωτήθηκαν γιατί τόση καταστροφή, ο Θεός πώς το επέτρεψε!
  Ρωτήθηκε και η Γερόντισσα επί του θέματος. Απάντησε με γαλήνη και σαφήνεια:

  "Πότε απευθυνθήκαμε στον Κύριο μας με συντριβή, ταπείνωση, ικεσία και πόνο για εμάς και τα αδέλφια μας που υποφέρουν, πότε βάλαμε την προσευχή στην καθημερινότητά μας; Μπορεί ελάχιστα, ίσως και ποτέ! Τώρα στην δύσκολη στιγμή Του ζητάμε τον λόγο. Ο Ίδιος ο Χριστός μας δεν παρεμβαίνει εκβιαστικά στην ζωή μας, δεν μας πιέζει ποτέ να κάνουμε το θέλημά Του. Ποτέ! Ελεύθερα, αυτεξούσια όντα είμαστε. Μας προειδοποιεί αλλά δεν μας καταπιέζει σε τίποτα.

  Δεν παρεμβαίνει γιατί απλά δεν Τον πλησιάζουμε εμείς. Αυτό είναι το σημείο που ποτέ δεν το εννοήσαμε. Δεν ζητάμε, δεν πάμε εμεις κοντά Του, εμεις Τον κρατάμε σε απόσταση, όχι διότι δεν θέλει να παρέμβει Αυτός προς όφελός μας."

  Δυστυχώς έρχονται μέρες δύσκολες, έρχεται μεγάλη πείνα, δυσκολότερες καταστάσεις ακόμη, (αναφερθήκαμε πολλές φορές στο παρελθόν στις 7 πληγές). Είμαστε τελείως απροστάτευτοι, ο μεγάλος εχθρός μας, ο Αντίδικος, ο Σατανάς πήρε την εξουσία να φέρει τον άνθρωπο σε μεγάλες δοκιμασίες. Του παρεχώρησε ο Κύριος αυτό το δικαίωμα γιατί αλλιώς δεν βάζουμε μυαλό. Έχουμε όλο τον χρόνο να κλίνουμε γόνυ ικεσίας στον καλό Θεό κι εμείς περί άλλων τυρβάζουμε.

  Θυμόμαστε το Θεό μόνο όταν έρχεται μια τραγωδία κι αυτό για να διαμαρτυρηθούμε, που επέτρεψε να γίνει το κακό. Μα εμεις είμαστε η αιτία των συμφορών μας και η σκληροκαρδία μας. Άν κάποιος φταίει για τις συμφορές λοιπόν, αυτός δεν είναι σίγουρα ο Θεός. Να μπουν τα πράγματα στην θέση τους, το δίκιο είναι να αυτομεμφθούμε κι όχι να ρίχνουμε τα δικά μας λάθη σε Αυτόν που μόνο αγάπη έχει για μας, απλά ένα κάλεσμά μας περιμένει να τρέξει προς βοήθειά μας. Και να ξέρετε παιδιά μου ότι κι ο πιο απλός, φτωχός και ταπεινός άνθρωπος όταν προσεύχεται για το συνάνθρωπό του, ή για όποιον κι αν προσεύχεται, η προσευχή του εισακούγεται και φέρνει αποτέλεσμα. Ο Θεός δε βλέπει τσέπες, βλέπει την αγάπη στην καρδιά του προσευχομένου. Προσεύχεστε παιδιά μου με απλότητα και θέρμη κι αφήστε τα υπόλοιπα στη φροντίδα της Παναγίας μητέρας μας και στον Κύριό μας, τον γλυκύτατο Ιησού Χριστό"!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος30/7/18, 11:21 μ.μ.

   ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ
   https://www.youtube.com/watch?v=yAzBstMUGPQ

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.