3/7/18

Έχω μια απορία...

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος3/7/18, 10:53 π.μ.

  Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

  Όπως είναι γνωστό το ποδόσφαιρο καθιερώθηκε το 1863 από μια ομάδα μασόνων της Αγγλίας όπου συγκεντρώνονταν σε μια pub και έκαναν τα σχέδια αυτού του νέου μαζικού αθλήματος που στο μέλλον θα προσήλκυε και θα υπνώτισε παράλληλα εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Μια μαζική μορφή εκτόνωσης και αποπροσανατολισμό των λαών από τις πραγματικές τους ανάγκες.

  Πολλά στοιχεία αυτού του αθλήματος ενώ φαίνονται καταρχήν άσχετα όμως δεν είναι καθόλου τυχαία. Το άθροισμα των παικτών των 2 ομάδων είναι το συμβολικό 22 (11+11). Ακόμα και τα σχέδια και το χρώμα του τερέν με την μέση γραμμή και τις μικρές και μεγάλες περιοχές έχουν απόκρυφους και μασονικούς συμβολισμούς.


  ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ (Για τη μεταφορά)

  Υ.Γ.
  Μην πας μακριά. Δες τον Αντετοκούμπο που τον έχουν αναγάγει σε greek freak αντί σε nigerian freak, ή παλιότερα το Σχορτσιανίτη. Δες τη Φουρεράϊ που εκπροσώπησε την Κύπρο στο άλλο νεοταξίτικο σόου. Θέλουν να μαγαρίσουν τα Έθνη και κυρίως το δικό μας.

  Φέρνουν κάθε καρυδιάς καρύδι (όπως έλεγε ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης). Έλα όμως που ο αντίπαλός τους δεν παίζεται. Σου λέει "όλη η γη θα γίνει Ελλάδα και Χριστός" αρκεί να κλείσει η μαύρη τρύπα της αποστασίας μας. Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ για να μας κάνει αφέντες στον ... πλανήτη μας!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος3/7/18, 6:38 μ.μ.

  Ο σατανάς είναι πάρα πολύ κακός (αμετανόητα κακός), πονηρός και επίμονος στην σατανική εργασία του.
  Έχω γνωρίσει από κοντά και προσωπικά δυο δαιμονισμένες γυναίκες, και γνωρίζω τι λέγω.
  Ο σατανάς "πατά" στην αμέλεια και στην απροσεξία των ανθρώπων, τα οποία οδηγούν σταδιακά στην απομάκρυνση των ανθρώπων από τον Θεό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.