10/7/18

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤ: 30 ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΠΟ!


Εξουθενωμένα τα ΜΑΤ της Θεσσαλονίκης από τις συνεχείς κινητοποιήσεις για τη προδοσία της Μακεδονίας . 30 μέρες χωρίς ρεπό…!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ!

ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ"! 

Δεν έχουμε τίποτε με τους άνδρες των ΜΑΤ που πολλοί εξ' αυτών έχουν υψηλό εθνικό φρόνημα, αν κι εγκλωβισμένοι σε έναν άχαρο ρόλο, αλλά με την υπέρμετρη επιθετικότητά τους κατά ειρηνικών διαδηλωτών όπως είδαμε στο Πισοδέρι, καθώς και την συμμετοχή τους στις προβοκάτσιες διάλυσης των ειρηνικών διαδηλώσεων του λαού γενικά.


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΕΜΑΣ - ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ - ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ 'ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Μ' όλα αυτά, θυμόμαστε τα λόγια μεγάλου αγιορείτη γέροντα όταν τον επισκέφθηκε  παλιότερα κάποιος μνημονιακός Υπουργός Δημοσίας Τάξεως με την συνοδεία του κι ο γέροντας μονολόγησε
«να δούμε τι θα κάνουν όταν θα τους εγκαταλείψουν οι φρουρές τους...»

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος10/7/18, 10:53 μ.μ.

  Δεν θέλω να στενοχωρήσω κανένα, αλλά αναφέρω το επόμενο.

  Ο στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής, έχει πει και έχει γράψει πολλές φορές δημόσια, ότι τα μεγάλα διεθνή πολιτικο-οικονομικά συμφέροντα, έχουν ΗΔΗ ετοιμάσει ειδικά ετοιμοπόλεμα και ένοπλα στρατεύματα από ΞΕΝΟΥΣ, για να καταστέλλουν τις κοινωνικές εξεγέρσεις που θα γίνονται σε διάφορες χώρες.
  Τα ειδικά αυτά ένοπλα στρατιωτικά σώματα των ΞΕΝΩΝ, βρίσκονται ΗΔΗ "παρκαρισμένα" σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, και μπορούν να μεταφέρονται γρήγορα στις χώρες όπου θα χρειαστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εάν αντιληφθεί ο ελληνικός λαός - με σαφήνεια όμως - ότι βάζουν ξένους για να καταστείλουν τον λαό, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι θέμα ωρών η μετάστασή τους στον άλλο κόσμο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος11/7/18, 9:36 π.μ.

   Μιλάμε για ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ένοπλους ΣΤΡΑΤΟΥΣ, από ΞΕΝΟΥΣ, ειδικά εκπαιδευμένους για καταστολή εξεγέρσεων.

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.