15/6/18

ΕΣΤΙΑ: Μετά τις Πρέσπες θα τους λέμε υποχρεωτικά Μακεδόνες!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

 https://www.frontpages.gr/data/2018/20180615/EstiaI.jpg

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος15/6/18, 10:23 π.μ.

  «Την Ελλάδα δεν πρόκειται να την πειράξει κανείς. Αυτό να το γράφεις πάντα! Την προστατεύει ο Χριστός και η Παναγία μας. Πέραν τούτου η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, την Ιταλία, την Κύπρο, την Ισπανία, την Πορτογαλία είναι η μία πλευρά του νομίσματος μέσω του οποίου οι σιωνιστές και τα πιστά φερέφωνα αυτών θέλουν να εξαγοράσουν τον πλούτο της Μεσογείου. Την άλλη όψη του νομίσματος αποτελεί η αραβική άνοιξη, η οποία αποσκοπεί στον πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό έλεγχο των χωρών που δεν ανήκουν στην «φυλακή της ευρωπαϊκής ένωσης»! Νομίζουν οι κουφιοκέφαλοι πως θα καταφέρουν να υλοποιήσουν εξ ολοκλήρου τα μοχθηρά σχέδιά τους και να ελέγξουν τον ορυκτό πλούτο της θάλασσας της Μεσογείου, ο οποίος ενεργειακά είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ αυτόν της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράκ, του Ιράν, του Αφγανιστάν και των λοιπών κρατών της περιοχής. Όλη αυτή η φασαρία λοιπόν γίνεται για να πάρουν την εξουσία και να ανασυστήσουν σε νέα σύγχρονα πλέον δεδομένα την πάλαι ποτέ ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ώστε να εμφανίσουν τον Αντίχριστο, το έδαφος του οποίου έχουν με επιμέλεια προετοιμάσει ο Πάπας και το Βατικανό από τη μια και το μιαρό Ισλάμ από την άλλη.

  Σκοπεύουν μετά το ξεκαθάρισμα των υποτιθέμενων γι’ αυτούς «τρομοκρατών» να δημιουργήσουν ένα διεθνή στρατό, ο οποίος θα επιβάλλει σε όλον τον πλανήτη αρχικά τον αφοπλισμό και κατόπιν θα εγγυάται την τάξη προκειμένου να καταργήσουν και να εξουδετερώσουν τους εθνικούς στρατούς. Τώρα βλέπετε έχουν πιο εξελιγμένα οπλικά συστήματα που τους κάνουν να λειτουργούν ως θεοί επί της γης και να εξαπολύουν αστραπές και βροντές σαν τον Δία... Αλλά δεν θα προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Ο Θεός μέσα από τη σπουδή που επιδεικνύουν να φθάσουν στο στόχο τους, τους αποκαλύπτει στον κόσμο και φανερώνει με τον ένα ή τον άλλον τρόπο τις επιδιώξεις τους. Θα τους κάνει πολύ σύντομα να τα χαλάσουν στη μοιρασιά και ο ένας να καρφώνει τον άλλον. Έτσι θα δείτε τον τάδε ιδιοκτήτη της τράπεζας λ.χ. του Μανχάταν να καταγγέλλει τον πάλαι ποτέ συνέταιρο του ιδιοκτήτη λ.χ. της ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ (FED)! Ο χρυσός που συσσώρευσαν στις κρύπτες των ωκεανών θα τους τρελάνει. Κι αυτό ακριβώς το στοιχείο σηματοδοτεί την παρέμβαση του Θεού. Ο Χριστός δεν θα αργήσει να παρέμβει...

  Τους αφήνει τώρα να προχωρούν εξ αιτίας της δικής μας αποστασίας. Και το τραγικό είναι ότι παραμένουμε αμετανόητοι, αποδεχόμενοι τα βελανίδια που μας πετούν για να τρεφόμαστε! Παίζουμε σαν τα παιδιά που οι γονείς τους δίνουν ένα παιχνίδι για να μην τους ενοχλούν... Και το παιχνίδι που έδωσαν σε εμάς τους Έλληνες μοιάζει λίγο πολύ με τη «ΜΟΝΟΠΟΛΗ», το οποίο σήμερα εξελίχθηκε και μετονομάστηκε σε οικονομική κρίση! Έτσι, αυτά που ακούς από τους περισσότερους είναι για τα μνημόνια, την ανάπτυξη, τον δανεισμό, τα επιτόκια, τα χρηματιστήρια και εν γένει τα υποπροϊόντα του Μαμμωνά! Μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού ρίχνουμε ζαριές μη τυχόν και πετύχουμε κανένα νέο άρχοντα ικανό που με τη μορφή του σωτήρα θα μας βγάλει από τα δήθεν αδιέξοδα και θα μας οδηγήσει πάλι στα γεύματα της απόλαυσης και της ασωτίας...
  Να το γράφετε με κάθε ευκαιρία, όλοι όσοι εργάζεσθε στην εφημερίδα ότι η θεία σωτήρια παρέμβαση που όλοι οι Έλληνες ενδομύχως προσδοκούμε θα επισπευσθεί μόνο μέσω της ειλικρινούς μετανοίας μας. Μόνο η ανιδιοτελής ολοκληρωτική επιστροφή μας στο Θεό, κατά το παράδειγμα του Ασώτου υιού της γνωστής παραβολής του Χριστού μας θα τους χαλάσει τα σχέδια παγκοσμιοποίησης.
  Αυτή τη μετάνοια περιμένουν τα φουσάτα των Αγίων που τελούν υπό την καθοδήγηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του ελεήμονα αυτοκράτορα Ιωάννη Βατάτζη. Τα φουσάτα αυτά είναι παντελώς έτοιμα να ελευθερώσουν την Ελλάδα και να εκδιώξουν απ’ αυτή τα δαιμόνια που την αναστατώνουν και την ταλαιπωρούν. Είναι έτοιμα να σημάνουν και πάλι τις καμπάνες της Αγίας Σοφίας για να επανέλθει στην καθημερινότητά μας ως προτεραιότητα πλέον η θυσιαστική λειτουργία του αμνού»!

  (συνεχίζεται)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος15/6/18, 11:04 π.μ.

  ... (συνέχεια)

  Η δοκιμασία τούτη δείχνει την αγάπη του Τριαδικού Θεού! Δηλώνει στην ουσία ότι ο Θεός δε μας ξέχασε και μας περιμένει, όπως ακριβώς καρτερούσε να επιστρέψει ο άσωτος υιός του που σπαταλούσε την περιουσία του... Αναμένει να εγκαταλείψουμε την σύγχρονη ασωτία στην οποία έχουμε παγιδευτεί, που σήμερα έχει τη μορφή της οικονομικής ευημερίας και ανάπτυξης και την καλοπέραση. Να εγκαταλείψουμε την καλλιέργεια και τέρψη των κάθε λογής σωματικών ηδονών, τα λιλιπούτεια γεύματα της ασυδοσίας και τις κάθε λογής απολαύσεις, που συνιστούν αθέτηση με τη μορφή της λεηλασίας των όρων και των συμφωνιών που όρισε ο Θεός για τον άνθρωπο.

  Η οικονομική κρίση λοιπόν ουσιαστικά λογίζεται ως πρόσκληση του ουρανού να επιστρέψουμε εις οδόν σωτηρίας, όπως αναφέρουν οι Άγιοι Πατέρες μας. Και η επιστροφή μας αυτή θα δώσει την ευκαιρία στον Πατέρα να σφαγιάσει και πάλι τον μόσχο τον σιτευτό, που ερμηνεύεται ως επίλυση της πνευματικής μας πενίας, ως οριστική διαφυγή από τις παγίδες της ασωτίας που ανέκαθεν έστρωνε κατά τον ίδιο τρόπο, εδώ και αιώνες ο πονηρός, προκειμένου να παρασύρει τον άνθρωπο και να τον καταστρέψει. Να τον κάνει να μην αντικρίζει τον Παράδεισο που στέκει απέναντί του, ούτε να διακρίνει τη γέφυρα που έστρωσε με τη σταυρική θυσία και την Ανάστασή του ο Ιησούς Χριστός.

  Αν λοιπόν καλοί μου Ορθόδοξοι Έλληνες χριστιανοί μου θέλουμε να ελευθερωθούμε από τη σκλαβιά που οι ίδιοι επιλέξαμε θα πρέπει άμεσα να αλλάξουμε νοοτροπία. Πρέπει αμέσως να πέσουμε στα γόνατα και να μετανοήσουμε. Οφείλουμε με οδηγό πλέον την ταπείνωση να επιζητήσουμε, όπως ο τυφλός που έκραζε για να τον ακούσει ο Ιησούς και να βρει το φως του, το έλεος του Κυρίου, που πάντα προπορεύεται Αυτού...

  Και τότε ο καλός Θεός όχι μόνο θα απαγορεύσει στους κύκλους της ανομίας να σφίξουν περαιτέρω τη θηλιά στην ευλογημένη Ελλάδα μας αλλά θα τους χαλάσει ολοσχερώς τα βδελυρά σχέδια τους, όπως έκανε και κάνει αιώνες τώρα. Θα καταστρέψει το πλάνο που έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν εδώ και δεκαετίες σε μια προσπάθεια να εκδιώξουν, ως οι κακοί γεωργοί τον Κύριο από τον Αμπελώνα Του που λέγεται πλανήτης γη. Γένοιτο!

  Ένας Δούλος Κυρίου

  ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ (για την αποσπασματική μεταφορά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ξέχασέ το! Νομίζω πως προαιρετική μετάνοια ημών, των νεοελλήνων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει!
   Μόνο ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ από τις καταστάσεις της πραγματικότητας!

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.