17/5/18

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Ένα γράμμα στον παλιό συμμαθητή… το Jason-Αντιγόνη”

Τα πράγματα ερμηνεύονται πολύ πιο εύκολα όταν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω πλάσμα είναι πάροικος της αμερικανικής πρεσβείας...

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Ένα γράμμα στον παλιό συμμαθητή… το Jason-Αντιγόνη”

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος17/5/18, 3:22 μ.μ.

  "...το εν λόγω πλάσμα είναι πάροικος της αμερικανικής πρεσβείας...".

  Ο Ιάσωνας, εάν δεν μετανοήσει όσο ζει, μετά τον θάνατο του θα έχει πολύ δυσάρεστες και ξαφνικές εκπλήξεις.
  Τότε, στην μεταθανάτια και αιώνια ζωή, ποιος θα τον σώσει; Η Αμερικάνικη πρεσβεία; Μήπως θα τον σώσουν οι άλλοι που τον υποστηρίζουν τώρα, στην επιλογή της διαστροφής του;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος17/5/18, 4:22 μ.μ.

  "ΤΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ"
  (Ας αφήσουμε τη Γερόντισσα της Αττικής να ρίξει άπλετο φως με τη Χάρη του Θεού για να διαλύσει τα σκοτάδια που προσπαθούν να μας επιβάλλουν καλά και σόνι για να χάσουμε και το "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ" και το "ΚΑΘ' ΟΜΟΙΩΣΙΝ")

  https://www.youtube.com/watch?v=MxGnIbFoFQg

  ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος17/5/18, 10:18 μ.μ.

  Ποιμαντική επίσκεψη του Μητοπολίτου Φθιώτιδος, στις Σχολές του ΟΑΕΔ Λαμίας.

  «Κύριοι Διευθυνταί, κύριοι Καθηγηταί και αγαπητά μου παιδιά. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας για να μιλήσουμε για τον Χριστό μας και την πίστη μας και να συζητήσουμε τα θέματα εκείνα που σας απασχολούν.
  Αυτή την περίοδο δεσπόζει η Ανάσταση του Κυρίου μας και φωτίζει την Εκκλησία μας, την κοινωνία μας και τις ψυχές όλων μας.
  Να αισθάνεστε ευτυχείς παιδιά μου, που ανήκετε στην Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία κατέχει την αλήθεια και η αλήθεια της Εκκλησίας, το κέντρο της πίστεως μας, είναι η Ανάσταση του Χριστού μας.
  Το μήνυμα του Χριστού απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. Το αποδέχονται αυτοί που θέλουν να ζουν ευτυχείς και το απορρίπτουν αυτοί που είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους και δεν βλέπουν τίποτε άλλο από τον εγωκεντρισμό τους.
  Βλέπετε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην κοινωνία μας και μας δείχνει σημάδια, ότι το μέλλον θα είναι ζοφερόν, διότι απορρίπτεται ο Χριστός.
  Σας συμβουλεύω στην ζωή σας να είστε πάντοτε ψύχραιμοι, για το κάθε τι να προσεύχεστε και να ζητάτε την βοήθεια του Θεού. Να σκέπτεστε πάντοτε κοιτάζοντας την ψυχή σας και να ζείτε μέσα στην Εκκλησία μας για να γεμίσει η ζωή σας Φως, το Φως εκείνο που είναι ο Χριστός.
  Εάν παιδιά μου εμείς αλλάξουμε τον εαυτό μας, αλλάζουμε ολόκληρη την κοινωνία. Βλέπω και το λέγω παντού, ότι τα παιδιά μας εδώ στη Λαμία είναι φιλόθρησκα, αγαπούν την Εκκλησία και την παράδοσή μας και σας συμβουλεύω να μείνετε έτσι σε όλη σας την ζωή.
  Εύχομαι να έχετε πάντοτε την ευλογία του Αναστάντος Κυρίου στην ζωή σας, με το καλό να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, να πάρετε το πτυχίο σας και να έχετε καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Χριστός Ανέστη!».

  Πηγή:
  http://www.imfth.gr/news_events/poimantiki-episkepsi-toy-sevasmiotatoy-stis-sholes-toy-oaed-lamias

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.