4/5/18

Η Βραζιλιανομεξικανοελληνοαλβανοκυπραία που μας εμπαίζει Η αλβανίδα, τελικά, Φουρεράι από το Φίερ της Αλβανίας - εκεί που απαγχονίστηκε από τους τουρκαλβανούς ο Πατροκοσμάς! - που έγινε, τελικά, Φουρέιρα, είδε ότι οι Έλληνες τελευταία είμαστε πολύ χαλβάδες κι είπε κι αυτή να μας ξεφτυλίσει μπροστά στα μάτια μας, την ώρα που εκπροσωπεί την Κύπρο (!!!) στο πανηγυράκι της Γιουροβίζιον...

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!

Αφού το ελληνικό κράτος είναι ανύπαρκτο - που θα έπρεπε ήδη να την έχει στείλει πίσω στην Αλβανία! - επιβάλλεται ο ελληνικός λαός να δείξει στην Φουρεράι, ότι εάν ασπάζεται την εθνικιστική μισαλοδοξία των συμπατριωτών της, ας πάει πίσω στην πατρίδα της και να μας αφήσει ήσυχους με τα κακόγουστα τραγούδια της.

Υ.Σ.

Η Κύπρος θα συνεχίσει να την έχει εκπρόσωπό της;

Ο Μπογδάνος μια χαρά της τα σέρνει: 


5 σχόλια:

 1. Διεγράφη σχόλιο, με φερόμενες προρρήσεις, το οποίο διαπιστώσαμε, από μικρή έρευνα στο διαδίκτυο ότι είναι αμφοβόλου προελεύσεως.
  Στον βαθμό που μπορούμε, το ίδιο θα κάνουμε και στην συνέχεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/5/18, 2:05 μ.μ.

  Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστός Σαλός (Προφητείες για τους εσχάτους καιρούς)
  Έκδοση της Ι. Μ. Παρακλήτου
  (Απόσπασμα)

  Εκείνη την εποχή το Ιλλυρικό (σ.σ. δηλαδή η Αλβανία) θα επανέλθει στο βασίλειο των Ρωμαίων, ενώ η Αίγυπτος θα συνθηκολογήσει. Ο βασιλιάς αυτός θ’ απλώσει το δεξί του χέρι στα γύρω έθνη, θα ημερώσει τα ξανθά γένη και θα κατατροπώσει τους εχθρούς του. Η βασιλεία του θα διαρκέσει τριανταδύο χρόνια. Για δώδεκα χρόνια δεν θα εισπράττει φόρους και δασμούς, θα ξαναχτίσει γκρεμισμένα θυσιαστήρια και θα ανοικοδομήσει ιερούς ναούς. Στις ημέρες του δεν θα γίνονται δίκες, αλλά ούτε θα υπάρχει άδικος και αδικημένος, τον βασιλιά αυτόν θα τον φοβηθεί όλη η γη, θα αναγκάσει τους ανθρώπους με τον φόβο να σωφρονιστούν, και θα εξοντώσει τους άρχοντες που παρανομούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4/5/18, 3:28 μ.μ.

  Γενικά η ΝΤΠ χρησιμοποιεί αυτό το τσίρκο για να αναδείξει και να λανσάρει τις επιδιώξεις της.

  Τις προάλλες είχε αναδείξει η Αυστρία την κοντσίτα και πιο παλιά ακόμα κάτι (άλλα) τέρατα

  ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν φταίει αυτή . Το ποιόν της είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια... Οι αγαπητοί Κύπριοι που την εξέλεξαν για να τους εκπροσωπήσει στην Eurovision δεν έχουν καθόλου μυαλό ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μια αλβανίδα, εκπροσωπεί την Κύπρο, με ένα τραγούδι με αγγλικό στίχο και άσχετη με την Κύπρο μουσική.
  Απόλυτος αχταρμάς!
  Νομίζω πως πρέπει να φάμε πολύ χώμα για να επέλθει μια ισορροπία στην κοινωνία και μια φυσιολογική κατάσταση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.