8/5/18

~ "Αφήστε με να ζήσω!" (Αντιδράσεις - Παράδοξα - Εντυπώσεις & Προαναγγελίες...)

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος8/5/18, 9:25 π.μ.

  Ψευτο-προοδευτικοί, υπερασπιστές των εκτρώσεων, εάν δεν μετανοήσετε, θα κάνετε αιωνίως παρέα στον σατανά στα φοβερά και πυρακτωμένα υπόγεια της αιώνιας κόλασης.
  Ο σατανάς σας περιμένει με ανοικτή την αγκαλιά του. Θα του κάνετε την χάρη να σας υποδεχτεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος8/5/18, 9:50 π.μ.

  Βλέπεις γιατί είναι απαραίτητος ο (για τους αμετανόητους και μη έχοντες δυναμική μετανοίας, χωρίς αναισθητικό) χωρισμός της ήρας από το στάρι;

  Όμως ο Θεός περιμένει, περιμένει, περιμένει, όσο του υποδεικνύει η Άπειρος Σοφία Του. Διότι γνωρίζει ότι ο υποκινητής αυτών των λογισμών είναι ο Αρχέκακος Όφις, του οποίου τους λογισμούς εν είδει τοξικών αυγών επωάζουν στα μυαλά τους ανοχύρωτοι και ταλαίπωροι άνθρωποι, τους οποίους δεν περιμένει κάθειρξη 1, 2, 50, 100 ετών, αλλά αιώνια και υπό συνθήκες που σε αυτή τη ζωή δε θα αντέχαμε ούτε για δευτερόλεπτα.
  -------------------------------------------------

  "Αλλάξτε ζωή παιδιά Μου. Δεν έχετε πλέον άλλο χρόνο. Τα κακά ξεκινούν και κανείς δεν μπορεί να τα σταματήσει παρά μόνο οι ίδιες σας οι προσευχές. Όλα όσα πρέπει να γίνουν θα γίνουν, προσευχηθείτε μόνο μέσα στο πέλαγος των πειρασμών και των θλίψεων, να μην χαθούν οι ψυχούλες σας. Είναι για Μένα τα πιο πολύτιμα στολίδια. Μόνο που πολλά απ’ αυτά είναι βρόμικα και Εγώ θέλω να τα καθαρίσω για να τα στολίσω στο ουράνιο Μου βασίλειο. Σας περιμένω θησαυροί Μου. Μπείτε γρήγορα στην πατρική αγκαλιά Μου. Αλλά και ακόμη πιο βαθιά, στην μητρική καρδιά Μου"

  Ο στοργικός Πατέρας σας,

  Θεός της άπειρης Αγάπης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/5/18, 12:33 μ.μ.

  Ο διάβολος, μη δυνάμενος να εισέλθη όπου η ευλογία της υπακοής και ο σύνδεσμος της αγάπης, παντοειδώς πολεμεί να απομονώση δι' αποστασίας τον άνθρωπον, και κατόπιν να τον κάμη παίγνιον της κακίας και πανουργίας του...

  Γέροντος ΙΩΣΗΦ του Αγιορείτου, † 1959

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ~ Μετά τα όσα ακούσαμε απόψε, τίποτα πια δεν πρέπει να΄ναι το ίδιο...
  Ας γίνει αυτή η κίνηση, όπως ειπώθηκε, η "μαγιά" για ν΄αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο μας!
  Το χρωστάμε στις ψυχές των 12 εκατομμυρίων εμβρύων-ανθρώπων,
  που δολοφονήθηκαν στυγνά από τις 29 Μαϊου (τυχαίο;) του 1986, που ψηφίστηκε στην Ελλάδα η νομιμοποίηση των εκτρώσεων, έως σήμερα...
  https://amfoterodexios.blogspot.gr/2018/05/blog-post_86.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος8/5/18, 7:29 μ.μ.

  Είπε ένας δαίμονας, με το στόμα της γνωστής δαιμονισμένης Μαρίας από την Πάτρα (στο youtube υπάρχει το σχετικό βίντεο με την δαιμονισμένη που μιλά):

  Εμείς οι δαίμονες δεν τρώμε φασολάδα (όπως εσείς οι άνθρωποι), αλλά ΤΡΩΜΕ ΨΥΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

  * * *

  Φώτης Κόντογλου: Έρχομαι από τον άλλο κόσμo! (αληθινή ιστορία).

  Προκαλεί μεγάλη εντύπωση, ότι τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ λόγια του κολασμένου («Ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ρυπαρὸς ῥυπαρευθέτω ἔτι, καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνη ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι») βρίσκονται αυτούσια μέσα στην Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννου.

  http://users.uoa.gr/~nektar/arts/tributes/fwths_kontogloy/to_megalo_stoixhma.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.